MrMateuszPL Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam, przedstawiam wam mapkę która nie jest budowana przeze mnie. Mapa to typowy survival tylko że bez zadań. Robimy co nam się podoba. Chyba wszystkie materiały znajdują się na save: Węgiel,Drewno,Żelazo,Złoto,Diamenty,Melony,Dynie,Trzcina. Oto SS całej mapy, pod każdą wyspą są materiały oraz na wyspach. Zadania 1. Zbuduj fabrykę cobbla (No chyba podstawa) 2. Zrób ta most na drugą wyspę. 3. Zbuduj chatę na którejś wyspie. 4. A może tak farma zboża i melona? 5. Zrób jezioro na niezabudowanej wyspie. 6. Otocz jezioro trzciną. 7. Zrób farmę dyni. 8. Zrób łuk. 9. Na 1 z wysp zrób las z każdym rodzajem drzew. 10. Stwórz cały ekwipunek z żelaza. 11. Oświetl wnętrze domu pochodniami. 12. Oświetl wejście do domu dyniami. 13. Zrób piwnicę a w niej magazyn. 14. Uzbieraj skrzynkę drewna. 15. Uzbieraj skrzynkę stona. 16. Zniszcz malutką wyspę. 17. Zbuduj farmę każdego rodzaju zwierząt. 18. Zniszcz mosty na wyspy, zbuduj je z drewna, chyba że tak masz. 19. Zrób bibliotekę na wyspie. 20. Zapełnij skrzynkę materiałem stone brick. Download: http://hotfile.com/dl/136113468/97b7775/Floating_Islands.rar.html Lub: http://hotfile.com/d...slands.rar.html Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=3af15a926f0e74dc7d1249b8433b91ac16f706179975b092ad02d4539f15ff3d-1322395994 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek54 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 super !!! Bardzo fajna Nowy profil: http://www.mpcforum.pl/user/608117-piotrek54pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudybkaminecraf Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Fajne + leci tylko widze ze troche pomysl sciagnoles od Abra* Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMateuszPL Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 super !!! Bardzo fajna Ciesze się że ci się podoba. Fajne + leci tylko widze ze troche pomysl sciagnoles od Abra* Patrz początek tematu, mapa nie jest moja znalazłem ją w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudybkaminecraf Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 [email protected] a co to przeszkadza ale i tak fajne Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMateuszPL Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Wiem ale mówiłeś że trochę pomysł ściągnąłem od Abra. Fajnie że się podoba niedługo zrobię paczkę mapek a w niej tak i dużo innych, Na długie zimowe wieczory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyCrafti Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Bardzo mi się podoba mapa, już zasysam. Ale nie wiem czy nie potrzebny będzie Too Many Items (do mostów pomiędzy wyspami) ... Masz Lubię To pomimo tego, że mapa nie twoja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMateuszPL Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Poco TMI? Na pierwszej wyspie tam gdzie się odradzasz masz lawę wodę i drzewko. Robisz kilof z drewna kopiesz kamien pod wyspa szukasz zelaza robisz wiaderko i możesz zrobić cobblestone generator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXPatryXx Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Gratki! Super Mapka Polecam + masz Lajka :3 Zbieram + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMateuszPL Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 @Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprite™ Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Bardzo fajna mapa, lubię takie coś bez wyzwań bo można zrobić wszystko co chcemy ;]. Łap lajka i polecam mapę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Ja sobie zrobiłem przejście z jednej do drugiej, mapka fajna można się nieco pobawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMateuszPL Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 @Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterKnife Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Ooo to jest dobre na Multiplayer. 5-10 Slotów każdy by miał własną wyspe i jedna główna Spawn. Można by pomyśleć nad czymś takim Like Leci. League Of Legends ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoFF4Fun Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 No no mapka całkiem fajna A może masz taką mapke , że są 2 góry ? Tak jak u Madzi ZBIERAM + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMateuszPL Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 @Up chodzi o Mountain Island? Zrobiłem temat i mogę go odświeżyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMateuszPL Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 @Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMateuszPL Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 @Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlsenCraft Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Fajna mapka, są tam jakieś zadania? Szkoda że nie stać mnie na dedyka... Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMateuszPL Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zawsze możesz założyć hamachi, ja mam server i jest spoko bez lagów. Zadań chyba niema robisz co se chcesz tzn. Budujesz se domek np. na jednej wyspie na drugiej farme itp. Bawisz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek707 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Trochę słaba... za łatwa jak dla mnie :P ale za pracę dostaniesz tego + Jeśli Pomogłem Daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMateuszPL Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 @Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondjo Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Mógłbyś wymyślić trochę misji ok. 20 Zadań to by było w sam raz Zbieram Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXlizakXX Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 na jaką wersje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMateuszPL Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Na chyba każdą wersję. Pomyślę z zadaniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.