Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mega Tutorial WoW - Jak zacząć, download, podstawy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jezeli uzywam tego programu do instalacji wybrałem ten 3 (licz king :P) i mam okienko jak do Pandarii to znaczy ze mam juz pandarie czy musze patchować i tak?

mpcforum4everblue.jpg

"Bo MPCForum jest jak narkotyk"

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam! Ściągnąłem patch z 3.3.x do 4.0.0. Pobierało się pare godzin, 5GB, a teraz jak włączam archiwum to mam: "Nieoczekiwany koniec archiwum",

a przy próbie rozpakowania: "Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone". Co mam teraz zrobić? Pobierać od nowa 5GB?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ułożona jest fabuła? Chodzi mi o to że czy jak chcę zagrać na przykład na serwerze HellGround, który jest na dodatku TBC, to w tym jest także podstawa? Bo chcę zagrać w WoWa tylko dla fabuły uniwersum Warcrafta więc wolał bym grać po kolei.

Opublikowano

Ależ nie musisz. możesz zgłębiać fabułę z podstawki na tbc a nawet na wotlku. Tylko że graczy mniejsza ilość będzie zainteresowanych aby chodzić z tobą na raidy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Musisz rozpakować 7zip'em :)

Pobrałem tego 7-zip i nic :/ cały czas się męcznę nad zainstalowaniem tego patcha, mam winnara pobrałem 7-zipa i nic ( 7z920.exe ) pobrałem

ehh i nie mogę go zainstalować :/ pomożecie ?

Ok poszukałem poszukałem i znalazłem na necie :D musiałem to wkleić do folderu DATA :D teraz kolejne patche instaluje :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka mam proźbę do was chiałbym zagrać na hellgroundzie ale nie wiem skąd sciągnąc i jak czytam co wy piszecie do mnie aż skręca prosiłbym podać w linku jeżeli macie

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanie.

Chciałby zagrać w WotLK, ale mam siągnięte TBC w wersji 2.4.3 enUS. Pytanie: czy muszę WotLK też sciągną w wersji enUS, bo ngdzie nie mogę znaleźć tej wersji?

Z góry dzięki za pomoc :)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Fajne, ale troche dziwnie sformulowane zdania :p

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

• 7 miesięcy temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...