Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mega Tutorial WoW - Jak zacząć, download, podstawy!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko bo masz tam catalism czy jakoś tak co się na torrenty pobiera to ma 20 GB i to jest sam catalysm czy WoW + Catalysm ?? proszę o odpowiedz ;D

Wow+Wow TBC+ Wow WOTLK+ WOW Cata

simply.4557.gif

Opublikowano

Chce sobie pograc na serwerze na ktorym chodzi dodatek WoTLK. Jezeli na dysku mam podstawke +TBC, to wystarczy sciaganc dodatek WoTLK i jakies tam patche do odpowiedniej wersji na serwie ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam wersje 3.3.5a i chce sobie zagrac na cata to musze sciagnac

?? I to tylko wkleic i bedzie wszystko dzialac ? o to chodzi wiecie jestem poczatkujacy z wow-em. Moze ktos sie orientuje na jakiej wersji dziala "www.molten-wow.com" ??
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli serwer, na którym chcesz grać, wymaga patcha 4.0.6a, to wystarczy. Jeżeli wymaga wyższego patcha, pobierasz i instalujesz wymagane patche.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.

Pobieram paczke full wotlk no install i chce zagrac na serwerze na ktoóy mam gotowego pobranego realm lista a gra chce sie aktualizować dalej do cata.

Jak zrobić żebym mógł grać tylko na wotlk bez martwienia się o autoupdate launchera?

A gre odpalam z pliku wow.exe żeby launchera nie ruszać...

Prosze o pomoc ;]

Opublikowano

Witam.

Pobieram paczke full wotlk no install i chce zagrac na serwerze na ktoóy mam gotowego pobranego realm lista a gra chce sie aktualizować dalej do cata.

Jak zrobić żebym mógł grać tylko na wotlk bez martwienia się o autoupdate launchera?

A gre odpalam z pliku wow.exe żeby launchera nie ruszać...

Prosze o pomoc ;]

Zrób kopię lunchera, usuń i spróbuj ponownie.

1355848650-U247153.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ahhh super, internet 1mb/s, download 128kb/s, wszystko byłoby ok gdybym nie zmarnował 3dni na pobranie 66.7% tego cataclysmu... Jak już dajesz jakiś link o takiej wadze to byś go sprawdził przynajmniej a nie rzucasz pierwszym lepszym, 66.7% i pobieranie 0.1kb/s, świetnie!

Opublikowano

Może jeszcze oczekujesz, żebym sam wszystko ściągał ? : >

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

W momencie wstawiania wszystko działało, ściągaj launcherem, ściągając najnowszy patch to najbardziej się opłaca.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Gdyby nie instalka okolo 16GB z checia bym gral w wowa ;] ale coz przy 1mb/s nie ma co sie czarowac ;)

Opublikowano

@Bobu13

Ja mam 2mb i gram :) Warto poswiecic te kilkanascie godzin na sciaganie :) Odrabiasz lekcje lub uczysz sie to wlacz kompa i niech sie sciaga ;)

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Opublikowano

Czesc ja w sparwie wowa .

Mam 3.3.5a Woltk i chce zagrac na cata 4.0.6a neichce pobierać z torentow i mam problem a mianowicie niewiem jakie i z kąd pobrać

bo niemam pojęcia pobralem patcha i to była jakaś karteczka pobralem drugiego to samo nwm co robic potrzebuje twojej fachowej pomocy.

Chciałbym zagrać np na Molten wow

Help daje lajki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...