Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini-Tut] Szybkie rozgrzewanie M134.

Małpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W tym mini-tutorialu pokaże wam jak szybko rozgrzewać m134, by gdy niespodziewanie zaskoczy nasz przeciwnik, zabić go.

1. Wybieramy naszą M134.

2. Klikamy na LPM co jedną sekundę.

Wygląda to tak.

"Klik" sekunda "Klik" sekunda "Klik" itd.

3. Co nam to da?

Otóż gdy będziemy chcieli strzelać to od razu gdy dłużej przytrzymamy przycisk na myszce, zaczniemy strzelać.

4. Polecam na CQC i UO.

Dziękuję za uwagę.

Proszę o szczere komentarze ;)

Opublikowano

Jak miałem m134 to tak robiłem tylko że rok temu więc jak dla mnie nic nowego ale jak ktoś nie grał tą bronią to się przyda.

Opublikowano

używam tego już od dawna... jeżeli ktoś jest spostrzegawczy to na to wpadnie..

dla lajków sie przyda .. łap like

Opublikowano

Nie masz pomysłu na tuta, co.? Jak Dark mówi, to nie jest potrzebne. Lepiej pomysł trochę lepiej, i zrób coś więcej

@Edit czytałem twoje podanie na Mentora, i twój ostatni post wszystko wyjaśnia. Robisz cokolwiek żeby % zbić...

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Nie mam ci nic za złe że starasz się robić jak najwięcej tutów, aczkolwiek robienie tematów o jednej rzeczy którą samemu można się w miarę prosto domysleć jest troche nie wporządku...

Jesli już to zrób jednego mega tuta o warrocku i tam powpisuj wszystko co ci znane bo robienie tematów do osobnych drobnych wątków to poprostu SPAM.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Tzn: Są ludzie którzy wpadną sami a niektórzy którzy nie wpadną czyli można im pomóc zakładając takie tematy :P.

Ja o tym wiedziałem ale nie posiadałem tej broni :P.

Opublikowano

Czy Ty jesteś normalny? o.O. Napisz Mini Tuta jak rollowac >.<

Gdybyś mógł dostać minusa, zaiste byś go dostał.

Czy wy dalej nie rozumiecie, że on robi te bezsensowne TuT-y, tylko po to, żeby zdjęli mu 5 %. Siema Heniu to jego kumpel, wiec pozwala mu na te debilny spamm. Też dałbym minusa, ale czekam na TuT'a jak zmieniac szybko sloth'y. M@łpa robi wszędzie spamm, ma 13 lat a moderatorzy nic z tym nie zrobią. GZ dla nich.

TuT Bezużyteczny.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...