Nelight Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam. Zrobiłem serwer minecraft 1.0.0, ale jak na niego wchodzę i chce coś rozwalić co przedmioty się "odradzają" w ułamku sekundy (jak w cuboidzie, ale dużo szybciej) Proszę o pomoc! ;D Człowiek boi się inności.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hshahsahshashah Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Masz lagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelight Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 yyy .. a co mają lagi do - mojego problemu? Człowiek boi się inności.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekgse Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 dodaj sobie OP'a. plik ops.txt. Myślę ze pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelight Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Działa, dzięki Czy każdemu graczowi będę musiał op'a dawać? Człowiek boi się inności.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekgse Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Niee. Wgraj plugin permissions i porób rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minetaur99 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jest blokada spawnu dla tego nie możesz niszczyć nic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisowy Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 jak odejdziesz troche dalej możesz wszystko niszczyć nawet bez OP'a Zbieram Sygna by Baksiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelight Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Aha.A które to ta blokada? #Minecraft server properties #Thu Nov 24 20:17:38 CET 2011 allow-nether=true level-name=world enable-query=false allow-flight=false server-port=25565 enable-rcon=false level-seed= server-ip= white-list=false spawn-animals=false online-mode=false pvp=false difficulty=1 server-name=Unknown Server gamemode=0 max-players=10 spawn-monsters=false view-distance=10 motd=server //EDIT Znalazłem że view-distance=10 to ta blokada, ale ja próbowałem kopać o dużo dalej niż 10 kratek od spawnu i dalej świat był "niezniszczalny". //EDIT2 Dodałem sobie op'a i to teraz też nic nie dało .. Człowiek boi się inności.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek54 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 view-distance=10 to jest dystans rysowania :P Nic to nie zmieni... Ochronę spawnu możesz tylko zmienić w configu pluignu commandbook, tak mi się wydaje. Nowy profil: http://www.mpcforum.pl/user/608117-piotrek54pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tall Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 w plikach z minecraft.net też jest "niezniszczalny teren" ale jak dasz sobie admina to będziesz mógł wszystko niszczyć radzę też sprawdzić czy nie masz pluginu BlockIt bo jeżeli masz to usuń bo on być może robi problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonye Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 spawn-area=0 lub spawn-protection=0 Nie pamiętam Jeśli nie będzie działać, w permissions build:true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelight Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 w plikach z minecraft.net też jest "niezniszczalny teren" ale jak dasz sobie admina to będziesz mógł wszystko niszczyć radzę też sprawdzić czy nie masz pluginu BlockIt bo jeżeli masz to usuń bo on być może robi problem Pluginy nie mam, ale też problem bo inni też nie będą mogli nic robić. spawn-area=0 lub spawn-protection=0 Nie pamiętam Jeśli nie będzie działać, w permissions build:true Dałem i nic .. Człowiek boi się inności.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDadosz Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 http://www.mpcforum....bez-opa-bukkit/ Proszę. Na bukkita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexy1223 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 jak zrobic by spawnu lub wybranego terenu zeby nie mozna go bylo niszczyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeYbarrabarra Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 jak zrobic by spawnu lub wybranego terenu zeby nie mozna go bylo niszczyc ? poczytaj na necie o cuboidach i world guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KomandosekPL Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ale żeście to odkopali... @up wgraj sobie WorldGuard i poczytaj jak się robi "cuboid". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.