BJMMA Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Wyzywający: BJMMA Wyzwany: Makavelli Wstawianie prac do: 25.11.2011 Głosowanie do: 27.11.2011 Tematyka: Dowolna Notatka: Zaczynam odrazu szybko odpisuj. 2x16 wersów Jeżeli przyjmujesz zgadzasz sie na moje zasady .! Generator by krycha1996 dla FanART Jak powiedziałem zaczynam od razu masz tu 2x16 wersów Siemanko Makavelli W twoim aparacie zero pixelli Tak samo jak w głowie Zero mózgu ty matole Moje teksty niszczą Ci psychike Tak jak wódka niszczy kiche W sumie to wątrobe Mniejsza o to ty i tak masz chorą głowe Teraz bez wyzywania od kurw i tym podobnych Ty lepiej wracaj do liczb pochodnych Niektórzy mówią że jestem Cezarym Pazurą A ty jesteś zwykłą... Cenzurą Twoje teksty według mnie są marne Ja ci daje wykład z działu "dissy karne" Ucz się dissów ode mnie Bo twoje teksty to zwykłe brednie Znalazł się wielki mistrz dissów Chyba chłopczyk od podawania długopisów Kozaka wiecznie ziomuś zgrywasz Ty chyba nie widzisz jak przegrywasz L1roy cie zniszczył jak ostatniego śmiecia Mam już dosyc ciebie, takiego ciecia Zastanów się nad swoimi wypowiedziami Idź lepiej współpracuj z policjantami Ziomek zastanów się co ty w ogóle wygadujesz Nie widzisz kurwa że całe MPC psujesz ? Ja jestem tutaj na forum nowy A już wpadłem do tej twojej pustej głowy Zapamiętasz mnie jako swojego niszczyciela I nie porównam Cie do zera Bo twierdzisz że to teksty oklepane Ale twoje wersy są jeszcze bardziej posrane Odnośnik do komentarza
Majken Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Kurwa, typek ty mnie po prostu rozpierdalasz Wbijasz się na forum, przegrywasz - się użalasz, Tekstami nas powalasz, ile ty je pizdo piszesz? 5minut może krócej, bez propsów z stąd wyjdziesz! Blajder zrobił z ciebie sito ja cię huju zmiotę Takich leszczy nie trapię, na śniadanie ich biorę Wiesz, ja wole bardziej hardcor a nie RAP ze stodoły Wole pisać dla innych a nie dla takiej pierdoły! Wpakowałeś się w kłopoty, jesteś huju tutaj nikim Nie umiesz składać rymów, zero - to twój wynik Jesteś nowy - rejestracja z przed 20 minut stary.. Nie wiem o huj ci chodzi, ale twój diss jest marny! Twoje hobby mnie rozwala, MMA, RAP i Reegae Co jeszcze kurwa wymyślisz, gniotę cię jak nie wiem Co pro po twej postury to tylko widzę marny cień Który wystaje z pod stołu, boisz się ja to wiem! Słuchaj drugi raz, bo nie będę się powtarzał L1R0Y to jest śmieć, frajer, marny pedał - upokarza! Mnie jego pierdolony syf, gęba i wszystko inne To jest twój kumpel ale nie wymieniaj mi go w dissie Szkoda słów na huja, ty się zajmij kurwa mną Bo to jedyna okazja i tak mówię ci - won! Pierdole cię ziom, i mam w dupie resztę hujstwa Którzy z tobą trzymają ja się w ich usta spuszczam! Zrobisz mi tym dissem, najwyżej kurwo laskę To jest marny syf! L1R0Y wypina się na maskę! Ty bierzesz kaskę - wszyscy zajebiście ucieszeni! Tylko powiedz mi frajerze - czy to forum cię ceni? Lepiej biegnij do lekarza, może pomogą ci w klinice Jesteś frajerem z Krosnowic każdy o tym pisze Ja nowych skurwieli niszczę - przekonujesz się właśnie Że z takimi jak ja nie warto zaczynać błaźnie! Można Głosować. ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!Wszystko O Mnie: Mój Fanpage:https://www.facebook.com/Majken.Majki Moje kawałki na YouTubie: http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos Galerie:- Moje Dema na YouTube- Zwykła galeria Teksty/DissyStaż na Forum:Wygrane Pojedynki - 128Przegrane Pojedynki - 47Remisy - 6Tutoriale:Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki Odnośnik do komentarza
-l2aven Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jak dlamnie BJMMA Odnośnik do komentarza
Blayd3R Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 'Niektórzy mówią że jestem Cezarym Pazurą A ty jesteś zwykłą... Cenzurą' - brednie, unikaj takich wersów. 'Kurwa, typek ty mnie po prostu rozpierdalasz Wbijasz się na forum, przegrywasz - się użalasz,' - Bierz przykład z kolegi ładne wejście. Mój głos ma Makavelli Odnośnik do komentarza
Ax333l Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Makavelli Odnośnik do komentarza
Ptk. Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Makavelli Odnośnik do komentarza
ooGRANDERoo Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Makavelli Mam się dobrze chłopaku, chcesz pogadać o pudle? Jestem taki jak ty - pięciogwiazdkowy skurwiel. Odnośnik do komentarza
MrKloc Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Makevelli Bijaaaaacz Odnośnik do komentarza
Szczebrzeszyn Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Maka Ma fajniejsze floww Odnośnik do komentarza
Szymchel Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 flow w tekście no dojebałeś koleś... obydwaj chujowo niespełnieni raperzy z 8 mili, zapraszam dziś do rzeszowskiej mienty elo. Odnośnik do komentarza
Jamajkas Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Makavelli Day after day. Odnośnik do komentarza
Covver Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ehh..bez porównania Makavelli! Odnośnik do komentarza
PanHouse Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Głos na makavelli. PS. popraw to "wież" "I wonder if he even kissed me goodbye, No i don't on second thought, I just fucking wished he would die" Odnośnik do komentarza
Lord Makin Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Hm... ja zagłosuję na Makavelli tylko, dlatego, że jakoś nie umiem znaleźć odpowiedniego rytmu do dissu przeciwnika. BJMMA, pisałeś ten tekst według mnie 3-4 minuty, i jeszcze nie za dobrze Ci to wyszło, ćwicz i pracuj. Jest jakiś tam flow, niby nie jest źle. pozdro. Odnośnik do komentarza
Baksiu Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Makavelli. poniewieramy się czlowieku Odnośnik do komentarza
devju Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Imho . @kiedyś Red Wolf Odnośnik do komentarza
mamStresa Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 RZAL wszyscy głosują na makavelli bo daje lajki za głosy na niego! FAK JU NYGA~! Odnośnik do komentarza
saints Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Makavielli. Odnośnik do komentarza
Lord Makin Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Makavelli Odnośnik do komentarza
Wiórek Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Makavelli. Do dwóch panów... jak można ocenić flow po przeczytaniu tekstu? ;o Przecież FLOW to, to jak ktoś leci na bicie, jak wtapia się w rytm i ogólnie jak nawija, ale nie pisze! Odnośnik do komentarza
Dzanek Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Pojedynek wygrywa Makavelli. Gratulacje! SYGNATURA JEST REGULAMINOWA WIĘC WARA OD NIEJ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.