Vercil10 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Kupiłem WINCHESTER w mp i nie dostałem 5 slot dlaczego ?? Odnośnik do komentarza
SebaL Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 heh kolego jak kupi się winchestera to nie dostaje się 5th a więc żeby grać tą bronią musisz kupić ten slot albo grać z hakiem na 5th Daj Lubie to albo nic nie dawaj Odnośnik do komentarza
Vercil10 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 heh kolego jak kupi się winchestera to nie dostaje się 5th a więc żeby grać tą bronią musisz kupić ten slot albo grać z hakiem na 5th A zawsze sie dostawało free 5 slot Odnośnik do komentarza
SebaL Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 od kiedy ja pamiętam to nigdy go się nie dostawało Daj Lubie to albo nic nie dawaj Odnośnik do komentarza
Gnabry Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Kiedyś może i tak było, ale teraz już tego nie ma, musisz włączyć hacka z 5 slotem. pozdrawiam heniuś Odnośnik do komentarza
Małpa Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Pozostało ci tylko włączyć hacka jak to heniu mówi lub kupić premkę. Odnośnik do komentarza
Kondzio56 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Z tego co wiem to 5slot gratis dostaniesz jak kupisz winchestera w IS nie w MP.. |Helper WarRock| "Docenisz jeśli stracisz.." Odnośnik do komentarza
Grasu Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Gówno prawda^ Nie wiem skąd powstał taki mit że za winchestera w MP!? - dostaje się 5 slot? Może i przez jakiś czas się dostawało ale to był jedynie bug, tak sam jak z Flash Bangiem na 90. BYŁO TO JEDYNIE W MP NIE W IS! I nie piszcie że dalej się dostaje ten cholerny 5 slot, bo ludzi będą w to wierzyć i kupować! Tak więc: ZA KUPIENIE WINCHESTERA NIE DOSTAJE SIĘ ŻADNEGO PIĄTEGO SLOTU , ani w MP ani w IS!!! Odnośnik do komentarza
JDragon Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 No to czyli wpadłeś tak jak ja .Nie pisz ticketow bo to nic nie da.Mi się marnuje bo premki nie mam a hacków nie będę używał :P by me, lans musi być. MINECRAFT: [TuT] Generator Śnieżek[TuT][DL] Jak znaleźć opuszczone kopalnie, wioski, itp. [Tut][Hit!] Boosterowa Stacja Kolejek 1.2.5! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.