Balangso Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam od niedawna mam taki problem. Po włożeniu płyty do kosoli ona wydaje ciągły dziwny dzwięk. Pytanie do was. Co to może być ? I jak to moge naprawić ? Dodam jeszcze że konsolka ma z 2 lata i to może przez to. Prosze o szybkie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza
Ruudi Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Przy każdej płycie tak masz ? Płyta czysta / nie porysowana ? by vPaN exMod Konsole • exMMT Montażysta Odnośnik do komentarza
Balangso Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jedynie co zauważyłem to że jak porusze lub leciutko stukne to przestaje Odnośnik do komentarza
Ruudi Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 A konsola na pewno stoi na tych "gumkach" ? by vPaN exMod Konsole • exMMT Montażysta Odnośnik do komentarza
AimBoter Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Gdy masz płyte w konsoli to nie ruszaj jej... prosze ciebie. zobacz jakie moga byc tego skutki p.s To normalka. Edytowane 23 Listopada 2011 przez AimBoter Odnośnik do komentarza
Ruudi Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Na PS3 nie ma czegoś takiego, że gdy poruszasz to się płyta rysuje. Ja swoją PS'ke przenosiłem z płytą odpaloną tak, że była poruszana na boki i jakoś płyta z GTA jest cała by vPaN exMod Konsole • exMMT Montażysta Odnośnik do komentarza
AimBoter Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ja nie przenosiłem z płytką w środku i wole nie ryzykować :P Odnośnik do komentarza
tripipi Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Trzeba być mega wybitnym żeby porysać płytę w konsoli PS3, chyba nawet jest to niewykonalne Wracając do problemu, jakie to dźwięki? najlepiej będzie jak postarasz się je jakoś nagrać, możliwe że napęd jest lekko obluzowany skoro przy poruszeniu konsoli bądź lekkim stuknięciu wszystko wraca do normy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi