krystiandj Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Porównaj czy scharakteryzuj konstytucje Polski, Francji i USA Jeżeli pomogłem kliknij LUBIĘ TO :P Odnośnik do komentarza
Misiek4Ever Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ej... jest różnica pomiędzy scharakteryzuj a porównaj :'p Porównanie to podanie cech różnych i wspólnych, a scharakteryzowanie to każdej dokładnie oddzielnie :'p Napisz o co Ci chodzi dokładnie to spróbuję pomóc :') MagcikWarrior 1 Odnośnik do komentarza
krystiandj Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) Wa Edytowane 24 Listopada 2011 przez krystiandj Jeżeli pomogłem kliknij LUBIĘ TO :P Odnośnik do komentarza
krystiandj Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ref. pomoże mi ktoś bardzo proszę Jeżeli pomogłem kliknij LUBIĘ TO :P Odnośnik do komentarza
krystiandj Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ref. Pomóżcie mi scharakteryzować konstytucje Polski Francji i USA Jeżeli pomogłem kliknij LUBIĘ TO :P Odnośnik do komentarza
krystiandj Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Ref pomoże mi ktos ??? mam to na środe Jeżeli pomogłem kliknij LUBIĘ TO :P Odnośnik do komentarza
Wredna Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Scharakteryzowanie to inaczej opisanie. Musisz napisać, kiedy, która konstytucja została wcielona w życie, czego dotyczyła, jak dążono do jej napisania itp. Przecież na pewno masz książkę do historii i masz tam wszystko napisane. Męczysz się z tym tyle czasu, a już dawno byś to napisał. Ile zdań ta "babka" wymagała? Odnośnik do komentarza
krystiandj Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 OK spróbuje to zrobić Jeżeli pomogłem kliknij LUBIĘ TO :P Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi