XardasG3ZB Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam, Przedstawię teraz sposób na zaniechanie konfliktu z Wodzem miasta, po odbiciu 3 miast. Do tego będziemy potrzebowali: wykorzystania kodów oraz butli przemiany w chrząszcza. W moim przypadku będzie to przykład w mieście Geldern przy wodzu Grok. Na początek włączamy konsole kodów ( wpisujemy marvin w grze, albo zmieniamy w folderze z grą ...\Gothic 3\Ini\ge3.ini, plik ten, a w nim zmieniamy słowo przy [Game] TestMode=false na [Game] TestMode=true ) i najlepiej zapisujemy przed tym zdarzeniem. Dlatego też, przed spotkaniem wypijamy miksturę przemiany w chrząszcza ( jak nie posiadamy, możemy stworzyć ją samemu albo za pomocą komendy give It_Potion_Meatbug w konsoli ). Następnie podchodzimy do Groka ( najlepiej, jak siedzi na tronie ). Kolejnym krokiem będzie włączenie konsoli ( klawisz ~ ) i wpisanie w niej edit, ( i co najważniejsze ) i przy zaznaczonym orku wciśnięcie enter. Teraz klikamy w pierwszej kolumnie na napis gCNPC_PS, następnie na Type w drugiej kolumnie i w trzeciej kolumnie klikamy PPM ( prawym przyciskiem myszy ) na 2 : gENPCType_Political i zmieniamy na 3 : gENPCType_Friend. Teraz właśnie sprawiliśmy, że Grok stał się naszym przyjacielem. Następnie klikamy na X ( krzyżyk ) w górnym-prawym rogu okna, po czym wychodzimy z konsoli do ponownego sterowania naszą postacią ( chrząszczem :P ). Teraz tylko klikamy enter, byśmy wrócili do początkowego stanu i możemy cieszyć się, że kolejna osoba trafiła do Twojej listy przyjaciół. Oczywiście to nie działa tylko na przywódców, można także próbować na innych osobach, w całkiem innej sytuacji. ;-) Zbieram Plusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpa Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ciekawy tutorial. Łap lajka. Lecz u mnie to nie do końca działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SyberianHusky Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Wszystko ładnie opisane Like ... XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XardasG3ZB Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Ciekawy tutorial. Łap lajka. Lecz u mnie to nie do końca działa. Jak wybrałeś już 'Friend' i nie pokazała się zielona ranga to wybierz(w tej kolumnie gdzie było Type)AttitudeToPlayer2 i potem w tamtej kolumnie 1:Attitude_Friendly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janou Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 NIe wiem czy ktos jeszcze kontroluje tego posta, ale u mnie to nie działa. Potrafi mi ktoś pomóc? Mam problem taki że zabiłem wroga, gosciu z miasta to przyuważył i całe miasto jest przeciwko mnie. Chciałbym to naprawić kodami jak da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargul16 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 sorki ze odgrzewam, ale mam tak samo jak kolega wyżej, jest w stanie ktoś pomóc Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyMurzynJI Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Łap + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KicekPL Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Like dz za tutka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.