Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Nocturne - Help is not coming...

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze: Czy próbowałeś, że mówisz iż jest to złe(przynajmniej tak wynika to z kontekstu)?

Jeśli ktoś ucieka na 1HP to wtedy go ultuję(gank ultem to waste ulta) i po sprawie ale i tak zwykle nie daje rady uciec dzięki Frozen Maletowi. Jeśli nie trafiłem z Q to jestem w dupsku. A poza tym słyszałeś o czymś takim jak roamowanie? Jeśli szybciej mogę przemieszczać się między liniami to +.Przecież nie będę spamował Q do przemieszczania się bo to waste many.A tak to kupujesz buty dwójki a tak jakbyś miał buty 3.....

Trzymanie 20% dłużej Baron Buffa jest złe? Btw. Co da mi to 30 HP skoro jest to hit od reda.... Jakoś do tej pory nie miałem problemów z hapsami nawet na ustawieniach 16-0-14, 14-0-16. Owszem 21-9-0 jest bardziej efektywne na off-tanków, ale jeżeli komuś będzie pasować inne to czemu ma nie korzystać z tego. Wybór personalny.

Sam personalnie używam 21-9-0 i run arm.pen,armor flat,mag.res/lv i AS.

wikmk9.jpg

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

slabe, same itemy podane, zadnych trick&tips i w opisie pasywa dodaj, ze kazdy nasz autoatak zmiejsza cooldown pasywa o 1 sekunde

ponadto powinienes dodac wiecej wariantow co do itemow, dales tylko finalny build, ktory i tak nie jest doskonaly

i jungle route do dupy, kazdy newbie jungler tak chodzi

dobra jungle route jezeli nie chcesz kontrowac: wilki>blue>wraithy>gank mida>wilki>red>golemy>gank mid lub top/bot (zalezy po ktorej stronie grasz)>kontynuujemy czyszczenie malych kamp

- - - -- - -- - - - - - -- - - - -- -

@up gank ultem to waste ulta? co?

przykladowy gank bota: http://funkyimg.com/...ez__tytu__u.jpg

idac droga nr1. przeciwnicy nie maja pojecia ze szykujemy gank i jak nikogo nie zabijecie podczas takiego ganku to zwyczajnie ssiecie

nauczcie sie wykorzystywac postacie, nocturne to nie jest kurwa warwick :O

pierwsza czesc posta nieaktualna bo poradnik stary ze stara jungla

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...