Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC'owa drużyna rankingowa.

rhanii01

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba ci si? ten pomys??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego jak coś to by się wybrało samą "elite", np. ci co mają elo 1400-1500+

o Rly? 1400 elo elita? DO 1500 jest elo hell, ale who cares... Moj troll acc na east ma 1800 cos tam.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o Rly? 1400 elo elita? DO 1500 jest elo hell, ale who cares... Moj troll acc na east ma 1800 cos tam.

Tylko podałem przykład.

Można zrobić od 1800 ale ile osób wtedy będzie? 2? 3?

Opublikowano

Tylko podałem przykład.

Można zrobić od 1800 ale ile osób wtedy będzie? 2? 3?

Tutaj nawet jednego 1800 pewnie nie ma.

1400 to tutaj elita ...

Potwierdzam do 1500 elo jest ELO HELL

@Zieloo

Przecież wiadomo ,że jak masz te elo to zapłaciłeś za wycarrowanie ,bo to niemożliwe żebyś miał takie elo.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Spokojnie ,Opal by cie zjechał nawet soraką pod tanka.

@Top

Poziom na forum za niski ,żeby coś tu kombinować

Nie bądź taki kozak :) , lepiej pokaż co potrafisz .

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Tutaj nawet jednego 1800 pewnie nie ma.

1400 to tutaj elita ...

Potwierdzam do 1500 elo jest ELO HELL

@Zieloo

Przecież wiadomo ,że jak masz te elo to zapłaciłeś za wycarrowanie ,bo to niemożliwe żebyś miał takie elo.

Ze ty tak robisz to nie znaczy, ze kazdy musi... Mnie carruje WierzyckiPL (jak znasz trolla, to wlasnie padles na podloge, bo on gra gorzej niz cale to froum a ma 1800).

Opublikowano

Nie bądź taki kozak :) , lepiej pokaż co potrafisz .

Ani 1n1 ,ani elo nie jest wyznacznikiem skilla ,więc jak mam pokazać co potrafię?

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Jeśli gracie w lola dla kilku cyferek zwanych ELO to powodzenia. Nic nie przeszkadza w tym żeby założyć tą drużynę, więc przestańcie mi tu zmyślać o zbyt niskim poziomie na forum i tym podobnych głupotach.

Nie zniżę się do pewnego poziomu.

A ja nie zniżę się do twojego poziomu żeby pisać takie rzeczy.

Opublikowano

wyznacznikiem skilla jest to jak pomagasz swojemy teamowi wygrac dobry support znaczy czasem tyle co ad carry

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Mnie wkurwiają takie osoby które mówią że ważne jest elo gówno prawda jeden wielki shit... Koleś może nie grać rankedów a mieć pierdyliard winów i co jest słaby bo nie ma elo ...

Opublikowano

Mnie wkurwiają takie osoby które mówią że ważne jest elo gówno prawda jeden wielki shit... Koleś może nie grać rankedów a mieć pierdyliard winów i co jest słaby bo nie ma elo ...

Taaaa? Bo jak grasz rankedy to elo wchodzi samo, a na normalach jest taki poziom, ze mozna soraka pod ad zrobic pente.

Opublikowano

Odbiegacie od tametu, gadajcie sobie o teamie a nie czy elo to gówno czy nie

A tak do tematu to myślę, że musieli byście się jakoś wykazać, żeby kokosz się zgodził na taki tim

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Taaaa? Bo jak grasz rankedy to elo wchodzi samo, a na normalach jest taki poziom, ze mozna soraka pod ad zrobic pente.

Nagraj mi ta penta AD soraka.

Opublikowano

Zeby zalozyc team na rankedy to pierw pograjcie razem z pol miesiaca zeby zlapac zgranie, sam gowno zrobisz, a nawet siedziac na skype/ts nie zawsze mozna sie porozumiec i nie mozna ocenic to jak gra kolega, czy wbijac z nim czy grac defensywnie, bo lami.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Jak lami to nie ma szans na drużynę MPC, prawda ?

Koleś, myśl, potem pisz.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Lami w sensie, ze nie jest do dupy calkiem tylko nie za dobrze cuzje sie w jakies sutuacji...

Ty się chyba nie czujesz dobrze na forum ,używaj języka polskiego plax.

Opublikowano

Zróbmy turniej. To jest bdb pomysł! Zacznijmy od niestandardowej i lecim z kuksem ;D Ja się piszę. Ogarniam każdy rodzaj postaci;) Mam 2 najlepszych junglerów ;> Jedyne co to musze ad carry jakiegoś zakupić. Co nie oznacza, że nie umiem grać ad carry;>

Co do drużyny to faktycznie kiepsko;/ Nie widze tu potencjału i zorganizowania typu SoloMid. Trzeba jednak koordynacji. Nikt nie spędza aż tyle czasu przed PC. Nikt to ma życie prywatne....

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Doświadczenie kastomach> na rankedach > doświadczenie na stremach>normalach i jak ktoś mi powie że winy to wyznacznik skill na normalach to jebne śmiechem.

Opublikowano
Jedna sprawa , dzielą nas serwery... West / east ? :>

zawsze można przjść

na 8 osób w drużynie wyznaczyło by się jakąś stałą porę np. poniedziałek wtorek czwartek i sobota o 19:00

Opublikowano

Wątpię , że ktoś wyda 2600RP, żeby serwer zmienić... Bezsens chyba, że wszyscy grają na jednym serwie.

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...