Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC'owa drużyna rankingowa.

rhanii01

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba ci si? ten pomys??

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Arcymistrz
Opublikowano

Nie pomysł nie za dobry

Nie ma nic w tym złego ale

Nie ponieważ trzeba do tego organizacji i dlatego

Nie bo sobie nie poradzisz więc

Nie

Opublikowano

5 osób...mogli by zrobić rekrutacje i wybrać kilka "drużyn" na takim samym poziomie zaawansowania i by mogli grać, ts, odpowiedni wiek i wszystko było by (mam nadzieje) dobrze :P

graphic.png

Opublikowano

Po pierwsze nie 5 tylko 8osob

Po drugie nie wypali,za duzo osob by chcialo dojsc.

Jezeli mialoby to wypalic to wpierw musialby byc zorganizowany turniej i wybrac 8najlepszych na druzyne.

sstwc.jpg

Opublikowano

Nie zniżę się do pewnego poziomu.

Nie musisz się nigdzie zniżać , to twój poziom ;) ...

Pomysł dobry ale najpierw powinien być Turniej który zweryfikowałby poziom graczy.

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Kilka drużyn, reprezentujących różne poziomy - tak

ja bym chętnie w tej troche niższej, gram 2 miesiące, każdej postaci nie ogarniam, tylko pare wygranych, więc jak ktoś zbanuje moje mainy lub te postacie ktore preferuje, moge być lekko useless : /

167161466687770313241.png

Opublikowano

Oj sam nie wiem zgadzam się z każdym. Może być i trudno i fajnie, ale skoro chcesz to zrób drużynę, nie gwarantuję że ogarniesz to wszystko.

Opublikowano

Nie musisz się nigdzie zniżać , to twój poziom ;) ...

Pomysł dobry ale najpierw powinien być Turniej który zweryfikowałby poziom graczy.

Spokojnie ,Opal by cie zjechał nawet soraką pod tanka.

@Top

Poziom na forum za niski ,żeby coś tu kombinować

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

MPC TEAM

MPC

załóżcie drużynę, to już nikt nie wpadnie na ten pomysł;)

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Czemu nie? Ja bym się bał stracić ELO w takiej drużynie. Może być? Dobry powód? ;)

Chociaż Surki dosyć ostro jedzie, 1600

Jestem na NIE

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Ja tam sie do niczego nie piszę ;x Zakończyłem ponad roczną przygodę ze starym teamem i wole odpocząć

Poza tym jeżeli chcieli byście grać jako drużyna MPC musielibyście się zapytać o zgodę kokosza albo Makina

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Dokładnie. By podpiąć się pod logo MPC najpierw trzeba mieć zgodę administracji.

Pozatym jak dla mnie za dużo z tym zamieszania.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

turniej zeby sprawdzic poziom graczy? sprawdzisz jak gra solo a nie jak teamowo. Byscie musieli cwiczyc i cwiczyc co idzie z tym granie gier rankingowych czyli i tak spadnie elo. jestem na nie

@edit

tak czy inaczej sprawdzisz jak radza sobie solo a nie druzynowo. i to bedzie na takiej zasadzie ze kazdy bedzie mogl grac postacia ktora chce co zrobisz jak uzbierasz 5xad?. Dalej na nie ;)

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano
turniej zeby sprawdzic poziom graczy? sprawdzisz jak gra solo a nie jak teamowo. Byscie musieli cwiczyc i cwiczyc co idzie z tym granie gier rankingowych czyli i tak spadnie elo. jestem na nie

Istnieje coś takiego jak zwykła rozgrywka. Pomyśl zanim napiszesz.

Dokładnie. By podpiąć się pod logo MPC najpierw trzeba mieć zgodę administracji.

To jest propozycja. Nie napisałem "kto do drużyny mpc zgłaszać sie"

Opublikowano

Jak dla mnie pomysł dobry. Widziałem, że narzekacie na "zbyt dużo chętnych osób", ale na wszystko jest rozwiązanie np. zrobić próg winów etc ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...