Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Mapy które wkrótce się pojawią

Stifmeister.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, w tym temacie chciałbym przedstawić kilka map, które niedługo (nieokreślony czas) pojawią się na WarRock International. Wszystkie te mapy znajdują się już na koreańskiej wersji. Ss'y map z zombie by ja, z innych map nie mam ss, ponieważ nie miałem jeszcze okazji zagrać (jak coś to dodam).

24ky1wm.png

==========================================

NA RAZIE BRAK NADCHODZĄCYCH NOWYCH MAP

==========================================

fthgjq.png

Jiufen

Jiufen to nic innego jak chińskie miasteczko.

5ygkjq.png

Zadar

Zadar to nowa mapa na battle group. Jest dość podobna do istniejącej już mapki: Thanmugadi.

Koshgar

Po prostu obejrzyjcie filmik

:)

[center]http://www.youtube.com/watch?v=YgeMQbcYdLE[/center]

35ivmab.png

28th st.

Mapa na zombie w trybie defense. Mapa ta jest dość trudna, ponieważ jest to jedna podłużna ulica, a zza samochodów atakują zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=YWuvWPw_26w

Screeny ode mnie:

2dmdqme.jpg

aaanpg.jpg

Day One

Super mapa w trybie survival. Jest to przerobiona mapa Marien. Samolot wleciał w Marien i oto mamy Day One.

http://www.youtube.com/watch?v=RCxGHegGa_Y

Ss'y ode mnie:

fupfo7.jpg

2h5jn2f.jpg

Blind Bullet 2

Jest to mapa prawie taka sama jak pierwsza wersja, są 2 różnice. Blind Bullet 2 jest mapą w trybie defense oraz większość dachu jest zawalona i zablokowane jest kilka przejść.

SS'y ode mnie:

54t8cw.jpg

No to by było na tyle, gdy będę wiedział na temat nowych, nadchodzących mapek to dodam

:)

@down

To logiczne każda mapa, która jest w Koreanie po jakimś czasie jest i w inter :)

Jakby nie było to wszystko co było najpierw w Koreanie to było potem w Inter. Każda mapa, nawet teraz lucy shot. W Koranie teraz tez jest za cashe i te same bronie co w Inter w lucky shocie za G1

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

1.Popraw kohsgar tam masz film w

i jeszcze jest [center] w środku.

Wielkie brawo dla cb kawał dobrej roboty.

Jeśli chodzi o mapy to czekam z niecierpliwością na nowe.

Popraw jeszcze szczegóły tematu no i co więcej mogę pisać.

Like !

@edit

Mam limit jutro dam :)

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Skąd ta pewność, to że są na koreanie nie znaczy że będą tutaj lub niedługo, muszę wam przypomnieć ile czasu czekaliśmy na costume system i zombie mode? No chyba nie trzeba :)

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

wyssane z palca...

dla mnie to jest bezużyteczne tych mapek nie ujżymy w interze przez kolejny rok lub wiecej... temat bezsensowny...

chyba ze tylko o screeny z mapek chodziło...

niema like

1316203915-U255649.gif
Opublikowano

Mi się temat jak najbardziej temat podoba. Co do sceptyków, to inter jest wzorowany na koreanie, czyli najprawdopodobniej większość jak nie wszystkie mapy zostaną u nas wprowadzone. Ja najbardziej czekam na day one <3

32354141673387527780.png

Opublikowano

teeeż czekam na day one :)) wyszaleje sie wtedy :) jest dużo miejsca na ucieczki przed zombi ;d

tak pozatym...

inter kiedyś należał do chinoli ... ale go sprzedali amerykańcom i stąd manejfirst... i lagi na serverach ...

1316203915-U255649.gif
Opublikowano

temat bardzo dobry ja bym podpiął , na pewno bardziej przydatny niż niektóre w pod-forach warrocka. Często gram w AI i fajnie że, bedzie gdzie postrzelać Ciekawe czy, całe marien będzie dostępne ?

3007.jpg
Opublikowano

Ja sądzę, że te mapy pojawią się na Internationalu, gdyż wszystko co było/jest na Koreanie, wcześniej czy później trafia do nas :)

Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw...

Opublikowano

mapy fajne ale nie wszystko co jest na koreanie bedzie u nas!!trzeba tez wspomniaec ze dzieje sie tak ze obie wersje wydaja rozni wydawcy.a nawet jak wejda te mapy to najpierw musi wejsc epizod 4 a na to sie nie ma co szykowac ^^

Opublikowano

@up Chapter 4 możliwe że wejdzie w przyszłym roku (takie są moje przypuszczenia). Jak bd naprawdę, tego nikt nie wie. Pozostaje czekać cierpliwie ;)

Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw...

Opublikowano

@up W WarRock'u są sezony? o.O Wiedziałem że są epizody i chaptery, ale o tym to nie słyszałem...

Opublikowano

@up W WarRock'u są sezony? o.O Wiedziałem że są epizody i chaptery, ale o tym to nie słyszałem...

mowiac sezon mial zapewne na mysli epizod; tak tam jest chapter 3 epizod 4.

dla mnie najlepsza z tych mapek jest day one i 28 th st. a szczegolnie ta 2 bo jest dosc trudna

pozdrawiam

Opublikowano

@up Może nie bd aż tak źle :D Za pół może półtora :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...