Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Mapy które wkrótce się pojawią

Stifmeister.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak ludzie ... ale wy sie tym jaracie... ale to wyjdzie gdzies za jakis rok góra dwa...

przecierz korea juz sie przygotowuje do chapter 5 ... wiec o czym tu mowa??

nasze kochane amerykańskie g1 ( manejfirst) wrzuci chapter 4 dopiero jak zbiorą wystarczająco dużo gotówki... ( nie jakies kilka tysięcy .. lecz zapewne miliony!)

wiec nie ma czym sie jarac...

mozna tylko mażyć

Opublikowano

@UP: Muszą zebrać wystarczająco dużo gotówki, bo oni za każdy patch z Koreana płacą.

@Topic:

Fajnie, że zebrałeś mapy, aczkolwiek kiedy one się u nas pojawią, to nie wiadomo. :) Ale pojawią się na pewno, przynajmniej część z nich.

Opublikowano

tak ludzie ... ale wy sie tym jaracie... ale to wyjdzie gdzies za jakis rok góra dwa...

przecierz korea juz sie przygotowuje do chapter 5 ... wiec o czym tu mowa??

nasze kochane amerykańskie g1 ( manejfirst) wrzuci chapter 4 dopiero jak zbiorą wystarczająco dużo gotówki... ( nie jakies kilka tysięcy .. lecz zapewne miliony!)

wiec nie ma czym sie jarac...

mozna tylko mażyć

@UP: Muszą zebrać wystarczająco dużo gotówki, bo oni za każdy patch z Koreana płacą.

@Topic:

Fajnie, że zebrałeś mapy, aczkolwiek kiedy one się u nas pojawią, to nie wiadomo. :) Ale pojawią się na pewno, przynajmniej część z nich.

Bajkopisarze z was.. jestem pewny, ze sami to wywnioskowaliście lub wymyśliliście. Wgl. to kto powiedział, ze g1 nie ma gotówki i np. zbiera na update? LOL, śmieszne..

A co do map to najlepsze wydają mi się: Day One, Zadar i Blind Bullet 2

@DOWN a chodzi mi właśnie o to: "chcą mieć kasę na update"

Hejo

Opublikowano

@UP: Czy ja napisałem, że nie mają gotówki? :D Nie, nie napisałem tego. Po prostu chcą mieć kasę na update i dodatkowo w uj hajsu.

Opublikowano

Nie pojawiły się żadne nowinki, w których pisałoby że na naszej wersji pojawią się te mapy, więc jeszcze trooochę poczekamy.. Od samych nowinek do czynów może zlecieć z pół roku, jak było np. z Zombie Mode.. No ale należy wynagrodzić Twoje starania - lajk..

Nothing to do here.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...