Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grupy

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w najbliższym czasie w życie forum powinny wejść te nowe grupy:

Pijawka -0

Bizon-50

Gnom -75

Doświadczony Gnom - 100

Spamer -125

SpamBot - 150

Troll - 175

Dziecko Spamu - 200

Spamer - 225

Król Spamu - 250

Brudny Rzep - 275

Cwaniak - 300

Kurwikloc - 325

Ruski Kafar - 350

Lepper - 375

Mózgotrzep - 400

Cycu - 450

Piczochlast - 500

W11 - 550

Bobek 600

Trzepacz Postów - 650

Agent 0-700 - 700

Sęp - 750

Cygan - 800

NO-Life - 850

Emeryt - 900

24h with MPC - 1000

Mam nadzieję że wam się podobają. Bea się one zmianiać dla was co 25 a potem co 50 postów wiec trochę inaczej na pewno będzie ;)

Pozdrawiam Seldek

Opublikowano

No spoko, ale jeżeli to jest ta "rewolucja" to musze przyznać że liczyłem na coś więcej ;/

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Wrotek teraz się dopiero zacznie tylko trochę cierpliwości to niestety nie jest wszystko takie proste jak się wydaję, ale każdy stara się jak może i już w najbliższym czasie ujrzycie coś więcej ;)

Opublikowano

Będzie to trochę urozmaicone, lecz dużo to nie zmieni. Czekam na dalsze zmiany. ; )

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@up

Dlaczego brudny? Nie wiem, tak jakoś mi wpadł do głowy jak pisaliśmy te rangi ;)

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

@Ziomal

Nie przesadzajmy [...] Nie doczytałem ostatnich rang. Na forum cenzura nie widnieje, no ale niektóre naganne wulgaryzmy miały być nagradzane warnami. Wybacz lecz.. ja jako istota rozumna nie cieszyłbym sie z bycia "Piczochlastem" cokolwiek tzn 0.0. Rangi powinny sie ograniczyc do Moderator/Administrator/User... Dajecie ludziom tylko powody do spamowania.

Opublikowano

Nie pomysł na rangi to dobry pomysł, tylko jest jeden warunek: albo są adekwatne do tematyki forum... albo są dowcipne, ale nie wulgarne...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Noo jak co 25 postow ma sie ranga zmieniac... moja propozycja:

Wagarowicz - 0

Uczen - 50

Wozna - 100

Nauczyciel - 200

Pedagog - 500

Dyrektor - 1000

Moderator: Katechetka (xD)

Admin: PROboszcz (xD)

I nikt by sie bardzo nie pchal :P

17yrsqa1utxm_2daf7a3.png

Opublikowano

Imo "Ojciec dyrektor" xD

oj juz nie przesadzajcie, przecież one nie są aż tak wulgarne...

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Boshe i ja miałbym być zaraz trollem <_< co innego "spambot", to mi sie podoba ^_^

Ale ten "kurwikloc" mnie rozwala xD

Myślę jednak ze rangi typu "dziecko spamu" albo hmm "mały hacker" były by lepsze :)

Opublikowano
Noo jak co 25 postow ma sie ranga zmieniac... moja propozycja:

Wagarowicz - 0

Uczen - 50

Wozna - 100

Nauczyciel - 200

Pedagog - 500

Dyrektor - 1000

Moderator: Katechetka (xD)

I nikt by sie bardzo nie pchal :P

Pwned.

@topic.

Fajny pomysl z rangami.

card.png

Opublikowano

A ja wam zaprezentuje moje rangi:

0-30-pijawka

30-70-gnom

70-100-doświadczony gnom

100-150-PostMaker

150-200-DzieckoSpamu

200-250-Spamer

250-280-SpamBot

280-320-KrólSpamu

320-360-SmallHacker

360-400-Hoster

400-450-Hacker

450-500-MacroUser

500-600-Programista

600-700-NoLife

700-800-24/7MPC

800-900-Pr0

1000-MPCLord

I to wszystko ^^ Jak wam się podoba??

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

Myślę to samo ja chce miec na zawsze rangę Spambot >:D , spodobała mi sie :D

Edit Down:

xD xD xD

Opublikowano

taa i przyjdzie 1000 dzieci neo...

Synu, odchodz od kompa!

Ale maamo. Juz tylko 40postow do Hackera !!!

17yrsqa1utxm_2daf7a3.png

Opublikowano

# UP

xD

# TOPIC

Dla mnie może być :) Możecie jeszcze dodać takie 'paski' pod nickiem z napisem rangi ; =) Mogą być jakieś humorystyczny czy coś ;s Tylko grafika trzeba ^_^

Opublikowano

pomysl dobry

@Up grafika trzeba? ja sie jako tako znam :)

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Makin: to troche na odwrót powinno być, to admini powinni dbać o wygląd forum a nie userzy. Userzy dają swoją propozycje i admini powinni zrobić wszystko co w ich mocy by dogodzic userom

Opublikowano

To było tylko takie na szybko wymyślane...

Jak chcecie to doklejajcie coś od siebie.....

Właśnie po to to wstawiłem żeby to ulepszyć i używać^^

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano
Makin: to troche na odwrót powinno być, to admini powinni dbać o wygląd forum a nie userzy. Userzy dają swoją propozycje i admini powinni zrobić wszystko co w ich mocy by dogodzic userom

no ale my tez chyba mozemy pomoc ;]

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...