Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erena [1.0.0][30 SLOTOW+][FullSV][Profesjonalny][24/7][Bez WL][Frakcje][NO-PREMIUM]

Terrain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ,nie jedna osoba wchodziła i regulaminy gry się nie doszukała .Naprawdę dziękuje za info typu :

I powiem Ci w sekrecie że bardziej wieżę jemu, niż Tobie..

Serwer średnich lotów ale z adminem Niko na czele ,krzyżyk na drogę.

Opublikowano

Słuchaj, gdybym chciał splagiatować jakis serwer to wszedłbym na te Twoją kanciaste frakcje i postawiłbym klocek w klocek identyczny serwer. Ale po co? Jesli ktos będzie chciał wybierze mój, jesli nie - trudno..

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Dlaczego uciekasz od tego jak admini rozmawiają z graczami?Na zdjęciach wyraźnie to widać ,gdzie szanowny Niko ma innych.

A Tobie radze uważniej czytać bo wszyscy Ci piszą że owszem ,regulamin forum jest ale zasad gry na serwie to już tam nie ma.Chyba że masz na myśli jakieś 2 podpunkty mowiące o tym że admin może Cie wykopać bez Twojej wiedzy i bez podania powody.Pozdro and poćwicz ,spójrz obiektywnie.

Serwer nie trzyma żadnych standardów ,poza tym że nie ma lagów i jest ciekawie zaczęty.

Opublikowano

Słuchaj, nie mam zamiaru oceniać nikogo. Uczestniczyłem w tej rozmowie dopiero pod sam koniec. Dowod Niko jest dla mnie oczywisty. Na screenie jest widoczny nick, zapytał czy banować nick czy IP, kazałem IP ale zbanował nick. Te 2 podpunkty to własnie obrona przed takimi sytuacjami, które oczerniają własnie nas, bo niby nie mamy dowodów, ale banujemy jak jakieś dzieci.. Wyobrażasz sobie jak ma wyglądać banowanie na takim serwie? mam robić screena każdemu graczowi, który nie jest na tyle dojrzały żeby się przyznać do własnej winy? Pare dni i mam pół dysku screenów..

Opublikowano

Niko naprawdę się nie nadaję zapewne jest twoim bliskim kolegą czy coś nie mówię że jestem święty ale on jako jeden z administracji ma dawać przykład chodzi mi tu o kulturę drugą sprawą jest że koleś nagminnie nad używa władzy podam przykład nie robiłem ssów ale mam świadków Pan Niko latał sobie nad frakcjami stworzył łuk(oczywiście godmod) strzelał do każdego i wkurzyło mnie to, ponieważ straciłem cała żelazną zbroję zwróciłem mu dwukrotnie uwagę ale mnie olał i zagroził banem gdyż jak to ujoł "robię co mi się podoba to mój serwer i zamknij mordę bo bana ci dam" jeżeli ma być tak dalej to ja dziękuję

Opublikowano

W pelni popieram Tavo ,nagina sobie zasady gry ,to już przechodzi granice dobrego smaku.Chce pograć a na karku mam gnoja który tworzy pod nogami lawe jak wracam z kopalni.

Admin Niko powinien być odsunięty z tej funkcji bo szkoda serwera.

Wreszcie też ktoś to zauważył.

Opublikowano

Z adminem Niko nie będzie już problemów. Porozmawiałem z nim i ma się zachowywać jak normalny człowiek. Co do Twoich przypuszczeń to nie jest mi wcale bliski, jedyne znam go prawie od początku Intense (jakies 5 miesiecy). Tam zachowywał się jak człowiek więc dałem mu szansę. Najwidoczniej władza uderzyła mu do głowy.

Opublikowano

No to najwyraźniej już nie żyjesz bo pękłeś ze śmiechu...

Opublikowano

Terrain ja do ciebie nic nie mam.Tylko do niko. A i jeszcze jedna sprawa wiem że napewno nie ale czy możesz mnie odbanować?Wiem że nieco wyjechałem na niko ale byłem wkurzony strasznie.Więc odbanujesz czy nie.

@edit

Aha i mój nick to Odyn111

Opublikowano

Odwołania składa się na forum serwera w odpowiednim dziale.

Opublikowano

Nie komentuje bo nawet nie wszedłem i niema 30 slotów tylko jest 25 które są przez caaaaaaaaały czas zajęte

@EDIT

nie polecam serva ciagle crashe a jak juz wejdziesz na serva to jak mowie crashuje

sygnaturka6kh.jpg
Opublikowano

10. Zakaz podawania linków do innych for. White lista ma być prowadzona w temacie.

W przypadku umieszczenia linku do zewnętrznego forum w grafice,linku lub czymkolwiek, publikacja oraz jej treść zostanie usunięta.

Opublikowano

Człowieku, czy ty możesz przestać spamić? W głowie Ci sie pojebało czy co? W każdej prezentacji to wklej..

Opublikowano

Ja bym z całego serca polecił bym ten serwer lecz admin Nico to porażka i nie umie ogarnąć serwera a tylko Bany by dawał zamiast rozwiązywać konflikty. Więc moje zdanie jest podzielone.

Opublikowano

Wyobraź sobie ,że nie jestem maszyną.Nie widzę wszystkie.Ale to co widzę co tacy gracze jak ty robią obok spawnu,to się nie dziw,ja nie muszę robić ss.A konflikty między zakonami to nie moja sprawa ,co jedynie wyzywanie i hacki.

Opublikowano

10. Zakaz podawania linków do innych for. White lista ma być prowadzona w temacie

W przypadku umieszczenia linku do zewnętrznego forum w grafice,linku lub czymkolwiek, publikacja oraz jej treść zostanie usunięta.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...