Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erena [1.0.0][30 SLOTOW+][FullSV][Profesjonalny][24/7][Bez WL][Frakcje][NO-PREMIUM]

Terrain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yyy serwer jest jescze nawet nie wykupiony, a tu juz na nim grałeś? No koleś na prawde gratuluję..

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Czytaj regulamin publikacji serwera...

Pkt 10. Zakaz podawania linków do innych for. White lista ma być prowadzona w temacie

W przypadku umieszczenia linku do zewnętrznego forum w grafice,linku lub czymkolwiek, publikacja oraz jej treść zostanie usunięta.

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Co ty se wobrażasz surviwal to surviwal ,że maly plugin z frakcajmi nie psuję przyjemności z gry,a pozatym serv istniej nie całe 2 dni.Nie każdy jest w stanie w ciągu 12 godzin zrobić takiego serva,H@ też ma życie prywatne.Nie jest jakaś maszyna.

Opublikowano

@Lavilos A teraz sam przeczytaj to, co napisałeś i powiedz mi gdzie tu jest w prezentacji jakis link wychodzacy do forum? Bo z tego Co wiem to jest tylko link prowadzacy na strone serwera... Frakcje zostana dzis naprawione, dopiero teraz mam czas to ogarnąć. Zapraszam

@Lina17 Donator i Vip to rangi dla osob, które pomagają w utrzymaniu serwera. Jesli aż tak przeszkadza Ci to że grasz na nim tylko i wyłacznie dzięki tym dzieciakom to w*********j.

Opublikowano

Nie polecam serwera..

Zrobiłem sobie własną gildia i wieczorem moi kumple mieli wbic na serwa zeby zrobic zamek juz nazbieralem sobie zelazo kamien itp

Pożniej wchodze gildi niemam. gildie moga tylko tworzyc admini i cała skrzynia kobla poszla... wszystko ukradli

Jeszcze raz nie polecam serwera

Opublikowano

Chyba Ci juz raz tłumaczyłem dlaczego mogłes zrobić gildię, teraz nie placz na forum ...

Opublikowano

serwer nieogarnięty admini nie wiem co robią i czemu tylko admin może mieć frakcje(guildie) beznadzieja aha i za co

dostałem bana?

Opublikowano

[Profesjonalny] - To ma być śmieszne czy żałosne ??

Powód BANA : ADMIN MA ZAWSZE RACJĘ

To ma być śmieszne ? Admin o nicku NIKO zaczal mnie teleportowac do siebie co cwhila a potem bic mnie z diaxowym mieczem jak mialem na sobie eq to zwialem. dostałem bana z takim oto powodem jak moi kumple sie spytali jaki jest powód.

NIE POLECAM TRACIĆ CZASU NA TEN SERWER

Opublikowano

Popieram ,serwer mógłby być świetny ale że administracja jest niekompetentna i zgrywa debili rozdawając bany jak cukierki bez dowodów.

NIE POLECAM

Edit: smieszni saCi panowanie tam rządzący , zabierają graczom itemy i sie bawią nimi np. nowy stół do enchantingu.

Opublikowano

@TavO Dobrze wiesz za co. Osobiście Ci go dałem. Admini stworzyli gildie zeby je rozkrecic. Juz dawno zaden z nas w nich nie jest.

@LeJu Chyba sobie kpisz dzieciaku. To że mam screena na którym wyraznie widac jak lecisz obok Niko to nie dowód? Własnie w tej sprawie Admin ma zawsze racje.

@Sadaleus Nie polecasz ale nadal na nim grasz. Bardzo ciekawy post. Odwal jescze jeden nr i polecisz za kolegami wyżej. Kto Ci się bawił? ja czy Niko? Bo jest nas tylko 2, z czego jak możesz zauważyć ja wchodzę raz na 2 godziny sprawdzić czy serwer prawidłowo działa, a niko mowi ze to nie on. I powiem Ci w sekrecie że bardziej wieżę jemu, niż Tobie..

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej NIE POLECAM SERWERA.Admin jest niewychowany i nieogarnięty.Dał bana koledze niby za x-ray i flyhack a ten użytkownik nie ma takich modyfikacji.

Żeby wszedł na teamspeak czekałem z kolegami dosłownie 30 minut a na screnshot 20 minut.A i jeszcze jedno co on napisał co jest chyba najbardziej żałosne.Napisał takie coś:

,,Nie znasz 1 zasady?Admin ma zawsze racje.,, Nie mam pojęcia z kąd on wziął tą zasade.Ta zasada nie ma najmniejszego sensu czemu ma zawsze racje?Że ma konsole a niechce pokazać zdjęcia?Miał niby ,,chrypkę,, ale co z tego?

ADMIN TO DZIECIAK CO SIĘ BOI PRAWDY.

Opublikowano

Dzieciak, który boi sie prawdy to własnie Ty. Nie potrafisz przyznać że Twój kolega ma FlyHacka, owszem może Ci sie nie przyznać ale po jakiego ***** go bronisz? Nie ma rączek żeby napisać co myśli?

Edit:

Pozwól że przytoczę Ci fragment naszego regulaminu, którego jak mniemam nie znasz:

"

1. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z przestrzegania obowiązujących zasad.

2. Administracja może nałożyć karę bez wyraznego okazania dowodu winy, jesli tylko ma podstawy do nalozenia bana."

Temat uważam za zamknięty. Jesli masz jescze jakieś wątpliwości od tego na tym forum są prywatne wiadomości.

Opublikowano

A to ze jeden admin klnie jak szewc i psuje rozrywkę nie było wspiminane?

Jedynie head admin wydaje się w porządku.Powinien sobie zmienić swoich pomocników.

Serwerowy TS3 nie działa i nikt nie kwapi się żeby go naprawić.

Nie ma żadnych zabezpieczeń przeciwko cheaterom ,co widać po każdym graczu już.

Niejaki Niko jest solą w oku dla tego serwera ale nikt głośno nie powie.

http://desmond.image....png&res=medium

Oto jak admin z Tobą bedzie rozmawiac aby Ci przedstawil dowody bana.

Jesli bedziesz miec szczescie i podasz mu jakis adres ts(bo oczywiscie serwerowego nie ma) na ktory laskawie wejdzie bedzie tak oto rozmawiać

http://img189.images.../3152/fffig.jpg

A coś takiego jak regulamin gry na serwerze za którym chowa się pan wyżej NIE ISTNIEJE!

(Pewnie zaraz szybko jakiś dodadzą i czym prędzej zaprzeczą temu).Istnieje od kilku dni i nadal nie ma podstawowych informacji o nim ani zasad.

Są lepsze serwery ,ten to strata czasu na dłuższą metę.

Opublikowano

Wstapiles chociaz raz na nasze serwerowe forum? Bo jesli nie to jestes sam sobie winien ze nie znasz regulaminu, W grze spambot podaje o tym info. Gracze nie maja dostepu do LWC. to dodatek jedynie dla vipow. TS3 nie dziala bo wlasciciel dedyka blokuje ten proces, nie wiem dlaczego, do tej pory nie raczyl odpowiedziec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...