Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] OldSchoolHack beta.

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie, grałem trochę na tym hack'u i mam pytanie.. czy mogę nadal grać z nim czy nie? bo trochę boję się o konto... mam tam sporo fajnych gier więc nie chce ich stracić ;p proszę o szybkie odp.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ban jest na 1 grę ze steam ;) co do hack'a jego wykrywalność się zwiększyła , ale nie wysoko , możesz dalej grać na nim

Opublikowano

A może jest jakiś inny hack który jest mniej wykrywalny i działa podobnie?? :P

Edit: przed chwilą była aktualizacja steam, czy to może zwiększyć wykrywalność hack'u???

Opublikowano

Nie , aktualizacja steam nic nie zmieni , a hack'a polecam ci ten:

http://www.mpcforum.pl/topic/550766-hackmulihax-by-sfab/

Opublikowano

Nie chcę aima :P chcę wh bo umiem grać z nim tak że nikt się nie kapnie :PP

Ok znalazłem hacka ale nie wiem czy można go używać i bana nie wyłapać ;P dam nazwę może ktoś wie :P

Nazywa się Winject 1.7a simple DLL-injector / Ejector

Opublikowano

To program który wstrzykuje hack (plik z rozrzezeniem .dll) do gry , sprawdź jeszcze multibot 1.0v ma też chyba wh , ale oldschool tez jest ok

Opublikowano

Równie dobrze możesz zapytać czy windows 7 jest wykrywalny , Winject TO NIE HACK , TO PROGRAM! dlatego nie jest wykrwywalny! jedynie hacki które wstrzykujesz dzięki niemu mogą być nie wykrywalne !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...