Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] OldSchoolHack beta.

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 3 miesiącach update do wersji 4RC , dla ciekawych dodam że to jest pierwszy hack z serii moich dodawanych hacków na forum (łącznie ponad 45) , hack wyszedł nie dawno więc jest niewykrywalny.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Reclama019 vac skanuje przypadkowych graczy , ale używanie starych hacków z przestarzałym kodem zwiększa szanse na bana , tak jeżeli dostaniesz bana przepada ci klucz (brak możliwości grania w mp)

Opublikowano

a jeśli dostane bana to mój oryginalny klucz przepadnie ?

tak dostaniesz bana na klucz i bedziesz musial zakupic nowy aby grac

za wh i aimy tak banuja

Ja śmigam na rank hack i na tym chacku już 2 dni i bana nie ma :D

i co ci to daje ? ze zamiast 1go czy 2go prestizu masz 10 ?

za to sa jka najbardziej bany bo system porownuje poziom do czasu gry kill'ow headshot'ow ptk itp

predzej czy pozniej cie zbanuja

Opublikowano

a jeśli ktoś mi pisze że zgłosiraport i dostane bana, jest wogole raport ? jest mozliwosc zgloszenia bo jak ja chcialem to nei bylo, i czy jak nagral jak mam aimbota po przez kamere smierci moge dostac bana ?

Opublikowano

tak oczywiscie ze jest taka mozliwosc wystarczy zrobic screena badz nagrac i zglosic

sam tak robie z ludzi uzywajacymi wh lub aimbot'a - zglaszam ich

ban na cdkey gwarantowany

Opublikowano

@reclama019 w panelu gracza , nie doubluj postów

@baba vanga z rank hack'i nie ma banów... a co do raportów uwierz mi że jakieś 1% raportów są sprawdzane(masa ludzi a mało osób do sprawdzania) , więc nie każdy kogo ty raportniesz dostanie bana

Opublikowano

nie rozumiem jednego, a nwet dwóch rzeczy a co do hacka to naprawde świetny

1. jeśli ktoś umie grać i ma wynik 54:0 to dostanie bana ?

2. jeśli ktoś na mnie zglosił raport, to moge dostać za kilka lat/miesiecy bana ?

3. jeśli ktoś zgłosił i sprawdzą to za ile ? około

Opublikowano

nie rozumiem jednego, a nwet dwóch rzeczy a co do hacka to naprawde świetny

1. jeśli ktoś umie grać i ma wynik 54:0 to dostanie bana ?

2. jeśli ktoś na mnie zglosił raport, to moge dostać za kilka lat/miesiecy bana ?

3. jeśli ktoś zgłosił i sprawdzą to za ile ? około

1 mozesz dostac bana -.- ja tak samo dostalem na MW2

2 ban za aima / wh na zawsze

3 nie wiem ;o

Opublikowano

ontubyl jest to nie możliwe gdyż oni sprawdzają pliki podłączone do gry a nie staty (staty tylko informuje o nakazie sprawdzenia) a co do czasu ban'a jest na zawsze , lecz niegdyś z dziwnego powodu mnie odbanowali (w mw2).

Opublikowano

zaid i znowu mieszasz za staty mozna dostac bana ale nie perma + kasacje wynikow

system porownuje czas gry do poziomu ilosci killi headshotow win/lose liczy ilosc punktow za to wszystko i przelicza na exp

jezeli masz 8 prestiz i 1000 kili 2 dni grania to ban jak nic

Opublikowano

Nie mylę , steam nie przewiduje BANA lecz tylko RESET STATUSU , w takim razie reset statusu to nie ban gdyż ban to blokada konta

Opublikowano

i ostatnie pytanie w sprawie tego, czyli jak pogram z 1 dzien na aimbocie, i a drugi usune , a ii zaraportują to, to nei dostane bana?

P.S. jak ktoś ma 2 szanse, finałowy bastion to te aimbot strzela nad nim w powietrzu, i nie da się go zabić w żaden sposób, albo jak ktoś leży lecz nie zawsze

Opublikowano

Napisz trochę jaśniej gdyż nie rozumiem , a co do finałowe szansy to tylko błąd hack'u , nic nie jest idealne ;)

Opublikowano

i ostatnie pytanie, czyli jak już kilka tygodni mineło, a ja tylko kilka razy użyłem aimbota, na 7 rund, i nic na razie bana nie mam, to już moge sobie spokojnei grać bez srachu na bana ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...