Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] promokod i bronie

matiop12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak wysłałem sms'a na G1 o wartości 23.37zł- 575G1 to dostałem jakiegoś promokoda ?

I czy jak kupie jakaś broń na którą trzeba posiadać premium lub jest na wyższy lvl niż mój to będę mógł ją założyć bo nie wiem czy kupić sobie PSG lub skorpiony a mam 10 lvl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

NIe dostałeś promo dostaniesz za wydanie 400 g1(tylko na stronie gamersfirst jeśli w grze kupujesz nie dostajesz promo !)

NA stronce gamersfirst.com kupujesz za G1 bez ograniczenia lvl-a

Licze na lajka

Edytowane przez simsonek15

Zbieram Lajki xD

Opublikowano

patrz kupiles g1 nastepnie idziesz do marketplace i kupujesz jakas bron (najlepiej jakby kosztowała wiecej niz 400 g1) i dostajesz promo... mi sie zdaza dosc czesto xm8...

xD

jeżeli chcesz sprawdzic swoje promocody...

klikasz reedem code taki wielki niebieski przycisk w prawym MPCym rogu --> wybierasz 3 sposób ..( code) i masz liste! :))

licze na like xD

1316203915-U255649.gif
Opublikowano

Trochę się nie opłaca, gdyż na te 30 zł tak jak @up mówi, na allegro miał byś 1200 G1, po prostu strata pieniędzy...

Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw...

Opublikowano

@UP

Bo ty bierzesz to na gorze.

A powinieneś tak.

Logujesz się na ge

Wchodzisz w earn G1

Następnie zjeżdzasz w dół pod reklamami masz takie coś:

To jest ukryta treść, proszę

Potem klikasz Ten telefon komórkowy.

Noi masz 2 opcje do wyboru.

To jest ukryta treść, proszę

Wybierasz warunki korzystne dla cb

Licze na LIKE

OkeanoS

Opublikowano

Co do top.

Jeśli zakupisz coś za minimum 400G1 ( w sumie ) to wtedy dostaniesz promo.

Możesz mieć 100000000000000000G1 i promo nie będziesz miał, no chyba że coś wydasz.

Opublikowano

Bo G1 trzeba wydać w MarketPlace, w ItemShopie za ich wydanie nic nie dostaniesz. Jeżeli jednak wydałeś je w MarketPlace, musisz napisać ticketa do G1.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...