Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK] [DS] [24/7] MineMania [JOBS] [TOP-10] [PL] [1.0.0] [FINAL]

SpixXxel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam Chce wam zaprezentowac server CrazyMinecraft IP servera 5.4.194.234:25566 Sieci hamachi CrazyMinecraft_PL1 CrazyMinecraft_PL2 CrazyMinecraft_PL3 Hasło do wszystkich sieci 12345 server goodny uwagi miła administracja

jabłko =zdrowie

zdrowie=siła

siła=dobry wyglad

dobry wyglad=dziewczyna

dziewczyna=seks

seks=AIDS

AIDS= śmierć

chcesz jabłko??

Opublikowano

WBIJAĆ WSZYSCY BIJEMY REKORD SERWERA W GRACZACH ONLINE NA RAZIE 180 OSÓB WBIJAĆ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

ORAZ ZAPRASZAMY DO KUPNA VIPA NA SERWERZE /BUY LISTA DOSTEPNYCH VIPOW POZNIEJ NP /BUY 1 TO VIP NA 40 DNI NA /WARP VIP DOKLADNIE OPISANE CO I JAK .

POZDRAWIAM Haiti !

Zbieram - !!!

Opublikowano

Z przyjemnością wszystkich informuję, że dzisiaj (27/12/2011) około godziny 11:00 na serwerze było 200/200 osób!!

FULL SERVER!!

KACeZetO

Opublikowano

Zapraszamy na serwer od teraz jest 2 serwery na każdym 125 slotów ponieważ gdy był 1 serwer były zbytnio lagi ale na 2 serwerze jest wiernie odwzorowana mapa !!!!

ip s1.minemania.pl:21111

Zbieram - !!!

Opublikowano

Zapraszamy na serwer, jeśli macie problem z wejściem możecie wejść na drugi identyczny serwer podany w opisie tego!!!

Opublikowano

Nie polecam tego serwera. Właściciel 14-16 latek, większość adminów i modów to samo. Za byle gówno dostaniesz bana, Grałem tam z kumplami ponad miesiąc i mogę spokojnie wystawić taką opinie.

Opublikowano

Nie polecam tego serwera. Właściciel 14-16 latek, większość adminów i modów to samo. Za byle gówno dostaniesz bana, Grałem tam z kumplami ponad miesiąc i mogę spokojnie wystawić taką opinie.

Według ciebie za gówno dostałes bana - hmm raczej jak to piszesz nie dostaje sie bana musiałes coś wiekszego przeskrobac.

A co do mnie własciciela to zapraszam do konwersacji na TeamSpeaka ip takie samo jak i do serwera.

Skoro grałeś ponad miesiąc i dopiero teraz masz taka opinie ??

Bo zabrało się ( lizaka dzieciaczkowi i teraz płacze wystawiajac niby złą opinie )

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

To nie jest minemania to Fake kradziesz postow reputacji

Minemania.pl Nie zmieniala adresu IP ani serwer nic !!!!!

TO JEST FAKE FAKE FAKE

Wnosze o ukaranie uzytkownika SPIXXXEL ZA PLAGIAT...

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...