Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam okropny problem dotyczący mojego konta na Minecraft.net !!! Sprawa jest nie cierpiąca zwłoki ! Gdy wpisuje swoje dane (Login i hasło ) które są na 10000000000 % poprawne , pisze "Oops uknow username or password" !!! O co chodzi !? O dziwo gdy loguje się na samego Minecrafta wszystko jest okej ale o co chodzi z Minecraft.net ?! Czy ktoś hackował konto ?! Minecraft kupiłem właśnie na Minecraft.net . Proszę pomóżcie nie wiem o co chodzi !

Pozdrawiam .... OrzelekPL

Xbox Live : Orzelek26

Steam : Orzelek26

mca.png

Opublikowano

No właśnie nie mam włączonego Caps Locka :/ Wpisuje wszystkie dane poprawnie i nic :( Odczekam trochę czasu , może wszystko powróci do normy ...

mca.png

Opublikowano

Tak jak już mówiłem napisałem z 10 razy POPRAWNIE hasło jak i nick a z klawiszami y itp jest wszystko ok ....

@Up

Proszę czytać dokładnie ten Temat ! Napisałem właśnie , że to na Minecraft.net nie mogę się zalogować ale na Minecraft (Grę) mogę zalogować się bez żadnego problemu ...

mca.png

Opublikowano

Spróbowałem po raz kolejny się zalogować tym razem o dziwo zadziałało po jakimś czasie... to znaczy tylko jedno .... nie wiem co ale już jest dobrze :) Bardzo dziękuje wszystkim za pomoc !

Pozdrawiam .... OrzelekPL :)

Temat do zamknięcia .

mca.png