Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftingMasters [Dedyk] [RPG/Survival]

piotr11104

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem Adminsitratorem serwa i nie życzę sobie takich opini o tym serwerze! Serwer cały spoko,ale jeżeli niektórzy gracze są poje*** to przepraszam bardzo. Ale takich graczy nie mamy zamiaru znosić! Gracze sami sobie grabią na bana więc nie piszcie bzdur typu: "Zjebany serwer bo dostaje sie na nim freebana" "Zwalony serw,już na hostingu bez pluginów jest lepszy" Gorąco polecam ten serwer! Nie pisz głupot dopóki sam nie zagrasz dłużej niż conajmniej 2 dni :)

9La1rOf.gif

Opublikowano

Serwer byłby fajny gdyby admin przed zrobieniem czegoś trochę pomyślał co robi jeden mój "kolega" wywalił mnie jeszcze 1 osobę z działki ja tam miałem sporo itemów diaxy redstone zestaw alchemiczny itp chciałem moje itemy a administracja nic pisze pisze nic jestem ignorowany bo ten cham zrobił mnie w ***** i moje itemy poszły się ***** i chyba ich już nie odzyskam bo ten dziad musi się wyżywać na kimś a myśląc dziad mam na myśli xXDarkDamPLXx wyzywa mnie bez powodu a później mści za nic on się musi leczyć a administracja oczywiście wywaliła mnie na życzenie tego idioty bo nie spodobało mu się że gramy na surwiwalu nie według jego myśli ja mam tylko 1 prośbę zadośćuczynienia i chodź trochę sprawiedliwości serwer 5+/10

Opublikowano

tak ***** nic nie mozna zrobic ja to wszystko robilem budowalem a ten len sobie latal na dywanie nawet nie moge odzyskac moich itemow ***** kupilem ten caly zestaw alchemiczny i przez tego ******** NIC nie mam ***** dzialka gracza xXDarkDamPLXx a ja mam na to ********

SERWER -0/10

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@Refresh.

Zapraszamy na wersje 1.2.4

@Edit Nie wchodźcie na serwer z prośbami "Mogę się zgłosić na moda lub budowniczego" ponieważ nie dostaniecie po 2 minutach grania.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...