Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftingMasters [Dedyk] [RPG/Survival]

piotr11104

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Zapewne pytałeś się o jakieś głupoty a jeżeli o cuboid na terenie miasta to od razu dajemy.

2. Administracja nie będzie się zajmować ciąglę graczami ponieważ to Survival/RPG więc sami musicie sobie dawać radę.

3. Nie sądzę że serwer jest "do dupy" ponieważ prawie ciągle jest przepełniony...

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Problem jest wywołany przez jednego z członków ekipy serwera , mapa jest stracona i nie da się jej odzyskać, jest nowa mapa oraz wkrótce wznawiamy działanie serwera.

PS. Nie płaczcie więcej na serwerze bo straciliście trochę żelaza przez PVP , admin wam tego nie odda ...

PS 2. Gdy serwer będzie działał poprawnie poinformujemy was.

Opublikowano

Wy totalne GŁUPOTY GADACIE !!!!! Admin ma też swoje życie i nie zajmuje się DURNOTAMI !!!!! Admini na tym serwerze są ciągle zajęci bo bez przerwy robią coś dla serwera i graczy . Myślicie że admin naciśnie jeden guzik i wszystko się robi same ,oni ciężko pracują !!!!!! Cuboida poza miastem może mieć VIP albo admin jak sobie zrobi , a normalny gracz dostaje w mieście o określonej wielkości w miejscu które sobie wybierze lub jest wolne . I nie dziwcie się że jak wyzywacie administracje to dostajecie bana !!!! SERWER SUPER NA 100% POLECAM !!! :D

Serwer ten schodzi na psy , admini mi połowę skrzynek rozwalili , czyszczą ekwipunek , zabierają range za takie drobnostki po prostu adminom odbija , nie ma wszystkiego w regulaminie , a koledze rozwalili działkę bo używał [bridge] a w regulaminie NIC O TYM NIE BYŁO , ja dawałem nowym graczom w gildi zbroje to mi rangę zabrali . Z TYM SERWEREM DZIEJE SIĘ COŚ ZŁEGO I TYLE . JA DOMAGAM SIĘ TYLKO ŻEBY ADMINISTRACJA ZMĄDRZAŁA I ZNOWU BYŁA NORMALNA , ALBO ZMIANY ADMINISTRACJI NP SEBIE BARDZIEJ SIĘ NALEŻY ADMIN NIŻ DARKOWI . TEN SERWER POWOLI NA PSY SCHODZI :(

Opublikowano

Polecam server. Miła administracja , gracze. Super dobrane pluginy :P

@edit

Cofam to co powiedziałem. Może i miła administracja, ale 2 dni nie pograsz i już działkę usuwają.

Opublikowano

1 Miales Architekta i gamemode rozdawales itemy innym gracza.

2 Rozwalil ci skrzynki bo gdy miales architekta Dawales sobie do skrzyenk inne itemki.

3 Nie watpie ze serwer spada na psy poniewaz jest zawsze full i sa normalniejsi gracze od ciebie.

Opublikowano

1. Może i miałem ale to że nowej osobie w gildi dałem zbroje to jest dopiero straszne a że w realu można kupić i sprzedać tak dużo rzeczy że ciągle mnie prosili to sprzedałem kilka kości i barwników to było OKROPNE

2.To że miałem dużo skrzynek nie oznacza ze sobie pochowałem po za tym te skrzynki stały pełne już kilka dni przed dostaniem tego całego "kidarchitekta" że zrobiłem dużo stone brików i uzbierałem dużo 4 stacki wełny i skrzynkę nederracka nie oznacza że pochowałem a niektóre rzeczy miałem już od dawna bo dark dał mi gamemoda żebym wziął sobie itemki pochował

3. To że jest dużo nowych osób nic nie oznacza

Opublikowano

1.Jeśli Myslisz ze pisanie bzdur na mpc forum cos ci dam nie mylisz sie :)

Jesli sie jest takim wrednym graczem jak ty i bedziesz gadal takie bzdury to nic ci nie da.

Bugowales Zlote jablka wogole nie wspomagales serwer w budowaniu poniewaz jest nowa mapa za ty zamiast tego zbudowales sobie gildie

i dawales itemy

Zbroje miecze diaxowe itp.

2. Real dziala tylko gracze sa poczatkajcy z tym pluginem i nie sprzedawaja W S tylko w B

3. gamemode nie zabral ci gamemoda ja myslalem ze jestes w porzadku ale sie mylilem ;/ P.S dalem ci gamemoda bo ma go kidarchtekt a McTTJ zabral -.- BO DAWALES

PO PROSTU ZNAJDZ SOBIE NOWY SERW I ZOBACZYSZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...