Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New bot SeaFight

pawelyoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drogi użytkowniku 171525071994j

chciałbym cie poinformować że kolega piszczax nie ma problemów z ładowaniem się stron ,bądź gier lecz z craschowaniem przeglądarki , piszczax proponowałbym jeżeli to co pisałem nie pomogło spróbować tego.

1. Dodaj/usuń programy usuń adobe flash playera
  2. wyczyść rejestr
  3. zrestartuj komputer
  4. pobierz najnowszego flasha
  5. Powinno działać

Pozdrawiam Mlody243

World of Tanks Squad

;)

aqq_pl.png

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ma ktoś innego bota . Na allegro koleś cały czas wystawia różne skrypty m.in. do walki, do npc, do błyskotek, do behemota. Może ktoś wstawić.

Opublikowano

Jest to w.w ^^ skrypt , lekko zmodyfikowany ,ktoś może się przewieźć na prawach autorskich .

A masz może instrukcję jak go zmodyfikować. Interesuje mnie na pergamin.

Opublikowano

Wszystko niby działa ale jak wjedzie na skrzynie eventowa to go scina i wywala do pulpitu ;/

Bo on zbiera zwykłe skrzynki a nie ewentowe. Młody twierdzisz że ktoś może się przejechac na prawach autorskich ? To w takim razie ja powinienem się przejechać na tym że skrypt (nie mój) wam udostępniłem. A jednak żyje ;)

Opublikowano

Działało mi wyłaczyłem i właczyłem i mi nie działa co robic??

Działało mi wyłaczyłem i właczyłem i mi nie działa co robic??

Opublikowano

mkkosman

na forum Epvp jest skrypt do SCAR-A właśnie na pergaminy , poszukaj tam ;)

lokier

Być może przy wyłączaniu , zapisałeś zmiany i dlatego nie będzie działał.

markoklima

Do poprawnego działania potrzeba rozdzielczość 1280x800

I z tego co zauważyłem , chyba potrzeba poszukiwacza skarbów do poprawnego działania ;)

pawelyoy

Heh , no tak , masz szczęście bo ktoś , kto napisał ten program nie przegląda mpcforum ;) , choć kto wie :))

Zamieszczam tutaj instrukcję, zanim napiszecie na forum

:) ,prześledźcie każdy punkt krok po kroku , a gwarantuje że w 95% przypadków będzie działał wam ten skrypt ;)

Opis/instrukcja VeryNewBrightnesScar – aktualizacja z 14.11.2011

Narzędzie ułatwiające grę – zbiera błyskotki bez Twojego udziału.

Zalecane ustawienia monitora 1280x800. Wyższe rozdzielczości mogą powodować błędne działanie skryptu. Przetestowany jest na IExplorer 9 oraz Google Chrome.

Skrypt działa przy ustawieniach mapy 800x600, ZOOM 100%.

Należy wyłączyć w ustawieniach grafiki Seafight wszystkie efekty, animacje i chat, a jakość szczegółów na niskie – zgodnie z dołączonymi screnami.

Do obsługi skryptu potrzebny jest darmowy program SCAR DV 3.27 lub 3.28, który wysyłam razem ze skryptem.

To najbardziej wymagający dokładności skrypt, więc proszę zachować szczególną uwagę i wykonywać wszystko zgodnie z opisem z DUŻĄ dokładnością i uwagą.

Niestety cześć osób przesyła mi screen swoich ustawień z prośbą o pomoc w uruchomieniu, a nie mają praktycznie nic lub niewiele ustawione zgodnie ze screnami ode mnie.

Krok po kroku:

1. Należy rozpakować otrzymane ode mnie pliki i zainstalować program SCAR DV (nie ma potrzeby uruchamiać programu SCAR DV, on automatycznie otworzy skrypt, gdy będzie on uruchamiany)
  2. Ustawić opcje na mapie morza zgodnie ze screnami (dotyczy to mapy i klawiatury oraz ustawień w grafice). Bardzo ważne, aby dokładnie ustawić elementy jak na sercanach!! Mapa morza MUSI być idealnie na środku, co można ustawić klikając w konfiguratorze na „przywróć widok”
  3. Zaloguj się na SeaFight, otwórz mapę morza, a gdy Twój statek się na niej znajdzie, uruchom skrypt zielonym przyciskiem PLAY. Skrypt musi być widoczny przy uruchamianiu tylko w oknie i najlepiej tak, aby nie zasłaniał mini mapy, jeśli po jego uruchomieniu sam nie zniknie z widoku, kliknij w dowolnym miejscu na mapie morza.
  4. NIC nie może zasłaniać mini mapy, ani mapy morza !!!
  5. Przed dokonywaniem zmian w skrypcie zrób jego kopie zapasowa.
  6. Jeśli używasz TSa, ustaw na TS przycisk do rozmowy np. na Z, nie może być ustawiony Ctrl, ponieważ to przycisk funkcyjny skryptu.
  7. Skryptu dobrze używać na mapach 5/x i niżej, ponieważ nie ma tam wysp ani ofensywnych botów, przez co nie będzie tracił czasu na naprawy.
  8. Chcąc wyłączyć skrypt, musisz przycisnąć czerwony kwadracik STOP lub Alt+F4. Po zatrzymaniu skryptu można zamknąć skrypt już normalnie, krzyżykiem w prawym narożniku.
  9. Jedyna niedogodność w używaniu skryptu to fakt, że w czasie jego działania nic nie da się zrobić na kompie, skrypt porusza myszką, klawiaturą itd., więc najlepiej skrypt nastawiać, gdy idziesz do szkoły, pracy czy spać, albo jak nie będziesz miał nic do zrobienia na kompie.
  10. Skrypt został przetestowany na różnych kontach graczy (również przeze mnie) i działa bez zastrzeżeń, niestety nie jest to aż tak efektywne narzędzie jak programy typu BOT, ale za bota szybko można dostać bana na konto. Za używanie skryptu nie ma takiej możliwości, ponieważ skrypt TYLKO obsługuje mechanikę Twojego komputera bez ingerencji w grę i nie zostawia po sobie żadnych śladów.

Jeśli masz kłopot z uruchomieniem skryptu lub nie działa on prawidłowo, przeczytaj krok po kroku jeszcze raz o ustawieniach i zrób to jeszcze raz. Niestety sporo osób popełnia banalne błędy pisząc z prośbą o pomoc i dopiero po wielu godzinach wyjaśnień prawidłowo ustawiaj parametry, aby skrypt im zadziałał. Mogę oczywiście pomóc w problemach z ustawieniami, ale proszę pierw bardzo dokładnie wykonać wszystko, co w opisie, a najprawdopodobniej moja pomoc nie będzie wcale potrzebna.

USTAWIENIA GŁÓWNE

hoch= W - W górę

runter= S - w dół

links= A - w lewo

rechts= D - w prawo

vkordi= V - na kordy

reparieren= Q - naprawa

feuertaste= F - atak

zentrieren= SPACJA - na statek

PRZY ZAMYKANIU SKRYPTU PO JEGO PRACY NIGDY NIE ZAPISUJ ZMIAN!!!

JEŚLI ZAPISZESZ ZMIANY SKRYPT BĘDZIE JUŻ NIEWŁAŚCIWY!!!

World of Tanks Squad

;)

aqq_pl.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam

mlody232 zrobilem tak jak wszystko w instrukcji i na screenaach wszystko!! i nic bys mogl zrobic jakies demko albo napisac do mnie na gg (8385828) ale lepiej jak bys zrobil demko i tu wrzucil bo innym tez sie przyda

Opublikowano

A z mapy wszystko wywaliłeś? Żeby tylko minimapa widniała? Wszystko w rogach poustawiaj nawet cel itp. W ustawieniach masz konfiguruj czy coś

Opublikowano

Witam , dawno nie zaglądałem , ponieważ nie miałem czasu ale już śpieszę z odpowiedziami ;

pawelyoy

Ustawienie nie ma nic do rzeczy , byle mapa morza nie była zasłonięta , sprawdzałem sam ;)

lipa85

najlepiej by było jakbyś sprecyzował swój problem , otóż przypuszczam dlaczego ci nie zbiera . Do poprawnego działania wymagany jest poszukiwacz skarbów ~szkoda że nikt o tym w instrukcji nie wspomniał , dodatkowo powtórzę jeszcze raz prawym przyciskiem myszy klikasz na pulpit ----> właściwości ----> ustawienia ----> Rozdzielczość ekranu 1280x800 ----> zastosuj ; ) i powinno działać , i prosiłbym jeżeli macie jakiś problem precyzujcie go , może być nawet screenshot :)

Pozdrawiam Mlody243 Ahoj !

World of Tanks Squad

;)

aqq_pl.png

Opublikowano

ok dzieki dziala zapomnialem o zoomie

jesli ktos by dostal banana niech napisze

paweyloy czy ten skrypt ma

Keylogger

???

Opublikowano

Młody niestety moja rozdzielczość ekranu nie pozwala na testowanie tego bota więc wróciłem do DO i skrakowanego ibota ;)

Lipa85 oczywiście że ma codziennie loguje się na konta osób które go pobrały , odpaliły i sprzedaje im wyposażenie :ninja:

Bana nie dostaniesz gdyż program wykonuje ruchy myszką tak jak prawdziwy człowiek przed komputerem no chyba że puścisz go na 24h bez żadnej przerwy :rolleyes:

Michał1196 nie nie bije zbiera tylko błyskotki. Aktualnie na mpc forum nikt nie wstawił takiego co bije potworki na zagranicznych forach są dostępne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...