Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New bot SeaFight

pawelyoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ARRGGG szczury lądowe

Wasz statek wygląda jakby go pies wszamał a potem zwrócił ?

Niczym nie różni się od rumuna który pucuje wam lapmy ?

To świetnie przedstawiam wam skrypcik wprost z allegro (kosztował mnie 10zł więc zrzutka by oddać)

1)

Skrypcik działa i podobno jest niewykrywalny

Download:

http://www.fileserve.com/file/JytPA3M/SEAbot.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=2afa39afd6edb1aa33461a57ee5689ae-1321775911[/left]

Radze dokładnie czytać opis i dokładnie ustawić wszystko jak na 1 screenie

Jeżeli komuś się uda (mi 10 cm w prawo czy lewo różnicy nie robi) to proszę o pomoc ;]

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
To świetnie przedstawiam wam skrypcik wprost z allegro (kosztował mnie 10zł więc zrzutka by oddać)

A czy ktoś prosił Cię o to, byś to kupował ? Na co liczysz ?

Co do skryptu.. Zaraz sprawdzę..

urechisyg.png

Opublikowano

A czy ktoś prosił Cię o to, byś to kupował ? Na co liczysz ?

Co do skryptu.. Zaraz sprawdzę..

A ktoś cie prosił o komentarz ? Na co liczysz. Widać słowo "aluzja" jest tobie bardzo obce

Hacker1997 jeżeli kłopot sprawia Tobie przeczytanie 16 punktów to ja ci w tym nie pomogę

basseq link działa i jest sprawny

Opublikowano

Się tak podczepię pod temat nie ma ktoś podobnego bota tylko na mapy bonusowe bo błyskotek to rzadko kiedy zbieram,częściej przydał by mi się na mapy bonusowe

Opublikowano

Witam , bana raczej nie można za to dostać ponieważ jest niewykrywalny , ale co z tego skoro bardzo słabo zbiera , a na dodatek wiesza się na wyspach , tzn pływa aż do momentu trafienia na wyspę z kursem i później nie spływa . Dlatego jest mało wydajny i w zasadzie i tak trzeba siedzieć przy komputerze i pilnować go , ale dzięki za wrzutę :)

World of Tanks Squad

;)

aqq_pl.png

Opublikowano

no tak , jakbys byl madrzejszy to nie uzywal bys go na mapach z wyspami -.-

Zbiera ale troche za wolno ;/

1377863814-U611928.png

Opublikowano

no tak , jakbys byl madrzejszy to nie uzywal bys go na mapach z wyspami -.-

Zbiera ale troche za wolno ;/

Ok.... tylko weź pod uwagę prędkość zbierania , i spróbuj sobie go puścić przykładowo na 10/2 zobaczymy ile popływa bez topki....

World of Tanks Squad

;)

aqq_pl.png

Opublikowano

Być może podczas włączania programu (skryptu) wcisnąłeś coś w SCAR i może przez to wariować , inna sprawa to rozdzielczość ekranu 1280x800 to maksymalna , przy 1280x960 mogą być problemy z działaniem. Pozdrawiam :)

World of Tanks Squad

;)

aqq_pl.png

Opublikowano

Dzieki, że dałeś bota, w końcu nie musiałeś. Widzę, że niektórzy tego nie potrafią docenić. A ja serdecznie podziekują, bo dzięki temu botowi nie bede musiał czasu marnować na zbireranie.

Opublikowano

Być może podczas włączania programu (skryptu) wcisnąłeś coś w SCAR i może przez to wariować , inna sprawa to rozdzielczość ekranu 1280x800 to maksymalna , przy 1280x960 mogą być problemy z działaniem. Pozdrawiam :)

Dokładnie ja mam laptopa i nie mam opcje 1280x768 i również ucieka w lewo byłem pewien ze to coś ze scarem ale skoro wam działa to okazuje się ze rozdzielczość mi przeszkadza

Opublikowano

A ktoś cie prosił o komentarz ? Na co liczysz. Widać słowo "aluzja" jest tobie bardzo obce

Hacker1997 jeżeli kłopot sprawia Tobie przeczytanie 16 punktów to ja ci w tym nie pomogę

basseq link działa i jest sprawny

Przepraszam, lecz to jest FORUM i tutaj się pisze KOMENTARZE.

// krycha1996

Miło, ale co to ma do tematu? 5%

urechisyg.png

Opublikowano

Panie MrDeViX

Forum służy do wymiany poglądów na różne tematy. Użytkownik pawelyoy wyraził swoje zdanie na temat pewnego posta który był bezsensowny i bezcelowy.

piszczax

spróbuj zaktualizować wtyczki adobe flash player + java do najnowszych , jeżeli jest to błąd ze wtyczka uległa awarii proponowałbym powyłączać wszystkie programy obciążające mocno pamięć ram ;) Pozdrawiam Mlody243

World of Tanks Squad

;)

aqq_pl.png

Opublikowano

Panie MrDeViX

Forum służy do wymiany poglądów na różne tematy. Użytkownik pawelyoy wyraził swoje zdanie na temat pewnego posta który był bezsensowny i bezcelowy.

piszczax

spróbuj zaktualizować wtyczki adobe flash player + java do najnowszych , jeżeli jest to błąd ze wtyczka uległa awarii proponowałbym powyłączać wszystkie programy obciążające mocno pamięć ram ;) Pozdrawiam Mlody243

Słabe łącze. Nie może się wczytać to przez to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...