Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o SMS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

x

Jeżeli temat nie jest zgodny z regulaminem proszę mnie o tym poinformowac przed usunieciem go.

Regulaminu czytała nie będe z wiadomych przyczyn:]

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Opublikowano

Jeśli masz w orange to zrób tak jak na dole ;) ;)

wyślij bezpłatnego SMS-a o treści KREDYT pod numer 808, a otrzymasz informację o wysokości dostępnego dla Ciebie Kredytu

sam wybierasz kwotę, którą chcesz otrzymać wpisując w treść SMS-a zwrotnego odpowiednią wartość (np. 1, 2, 3 lub 5)

PS: Twoje zdjęcie jest na Avatarze ??

@down... I co z tego... leci raport.... A tak wg to sama się wkopałaś xD xD z tym miastem a potem mieszkam na wsi -.-

@down Ale to nie powód do pisania takich postów...

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano (edytowane)

podaj hosting, treść wiadomości i nr, chcesz to tutaj a jak nie to na PW, gg nie będę specjalnie instalował

Edytowane przez tripipi

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Lokalizacje napisałam dla tzw. picu.Nie napisze swojej prawdziwej miejscowosci bo odrazu by spamik na nk był.Najwidoczniej dla was to bardzo trudne do zrozumienia.Ale nie zalezy mi na tym co myslicie o mnie.Ale nie pozwole na to by mnie obrażano na forum.Upity szczególnie do Ciebie kieruje te słowa...

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...