Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survival-RPG Kamikadze Minecraft 1.0.0 [Dedyk] [No-Premium] [No-WL] [60S]

maciekking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to sobie kurwa graj na nim i napisz swoją opinie o tym serwerze za tydzień, jak wytrzymasz . Wtedy zobaczymy czy też będziesz go chwalil, jak cała mapa będzie zalana lawą , latające klocki cobbla i dirtu , rozwalone w 3/4 budynki, wszędzie syf , a ty nadal bez domu i eq po tygodniu będziesz biegał i się napierdalał ręką z innymi 10 latkami. Świetna gra, nie?

Nie wiem po co robicie takie serwery -.- Zazwyczaj gra się w dwójkę, trójkę, albo samemu . Litości ... nie publicznie ;/

co ty pierdzielisz ludzie maja już pobudowane domy daleko ^^ na spawn zawsze będzie rozpierducha na survivalu trzeba umieć grać ty pewnie koleś budujesz się na survivalach na spawnie buhahahaha xD

nie regulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co ty pierdzielisz ludzie maja już pobudowane domy daleko ^^ na spawn zawsze będzie rozpierducha na survivalu trzeba umieć grać ty pewnie koleś budujesz się na survivalach na spawnie buhahahaha xD

No jak ktoś nie ma co z czasem robić tylko zapierdalać do swojego domu przez pół godziny, przez góry, morze i chuj wie co jeszcze, to niech sobie tak chodzi. Nie wiem co w tym co napisales bylo smiesznego .Ale zgadłeś, buduję blisko spawna, bo nie lubię szukac swojego domu i isc do niego sporo czasu. Skoro jest pvp, to znaczy ze czesto sie ginie (a wlasciwie powinno, po co sie izolowac?), wiec jaki jest sens w ogole budowy domu , skoro nawet tam nie da rady dojsc? Będą zabijac caly czas na spawnie, nawet miecza sie nie bedzie moglo miec , bo zanim sie dojdzie do domu po miecz, a i z powrotem zeby pozabijac innych to... szkoda gadac .

Dobra grajcie se jak chcecie. Po prostu nie rozumiem takich serwow.

Opublikowano

Dobra widzę ze nie znasz pojęcia słowa survival nie podoba się to nie graj ^^

Nie, Ty nie masz. Survival = przetrwanie , po co mam kilka razy to robic? Wystarczy ze zbuduje dom ,nie ? I wtedy powinienem dostac cuboida. Takie serwery sa do dupy ,szczerze.

Opublikowano

Na prawdę nie masz pojęcia o survivalu, co to za frajda jak się schowasz do domku z cubem bo się boisz pvp? Jesteś wtedy zwykłą ciotą, na survie trzeba przetrwać, ukryć dom tak żeby go nikt nie odnalazł, nie zniszczył/okradł, jednocześnie dla zabawy bić/okradać/niszczyć innych :) takie płaczki jak ty najlepiej niech pójdą na fb/creativa bo aż żal patrzeć.

Opublikowano

no tak na survival zbudować domek z dirtu lub nic ukryć skrzynie chodzić i zabijać śmieszne ale nie na tym gra polega;p i co ci da to plądrowanie skoro i tak tego nie wykorzystasz bo się boisz że ktoś zniszczy.A zbieranie tylko diaxów nie ma celu

Opublikowano

Na prawdę nie masz pojęcia o survivalu, co to za frajda jak się schowasz do domku z cubem bo się boisz pvp? Jesteś wtedy zwykłą ciotą, na survie trzeba przetrwać, ukryć dom tak żeby go nikt nie odnalazł, nie zniszczył/okradł, jednocześnie dla zabawy bić/okradać/niszczyć innych :) takie płaczki jak ty najlepiej niech pójdą na fb/creativa bo aż żal patrzeć.

Kurwa nigdy się nie chowałem w domku bo boję się pvp -.- Zreszta w cuboidach moze byc pvp, a lwc nie musi byc wgrane. Tylko po prostu chcę mieć ładny dom a nie szałas z cobbla,bo i tak zniszczą. Ukryć domek 5000 klocków dalej? no jak ktoś lubi cały dzień isc do swojego mega ukrytego domku i drugi dzien z powrotem to jego sprawa, ja nie mam czasu na to. Po tygodniu zwykle tak mapa jest rozjebana ze... az zal patrzec. Od ciot sobie wyzywaj kolegow jak ci na to pozwalają , ciotą mozna byc w realu , nie w grze . W ogóle po co mi mowisz gdzie mam isc, prosilem cie oto ? Przetrwać mozna wtedy, kiedy sie zbuduje dom. Po co budowac go daleko skoro mozna dac cuboida blizej ? Po co mam isc tyle czasu na spawn zeby pobic innych skoro i tak kiedys padne ... bede musial znowu tyle czasu isc do domu?

Opublikowano

mógłbym prosić o unban dla kolegi ? dostał nie wiadomo za co ... ktoś niby serwer zhackował wczoraj a on dostal bana że op miał bo ten hacker wszystkim dawał.. jego nick to rcd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...