Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pobieranie BlackShot

hubert964

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam strasznie irytujący mnie problem , otóż dziś probowałem już pobrać 2 razy BlackShota z oficjalnej strony 1 z mojego chomika i kolejne 2 razy z innych zródeł ktorych nie mogę podać i za KAŻDYM RAZEM gdy pobieranie dochodzi do końca mam na myśli 900mb / 900mb zostało 0 sec po krótkiej chwili napisane jest ze pobieranie PRZERWANO , wyłączałem antyvira , resetowałem kompa i nic , za kazdym razem kiedy pobieranie powinno się skonczyc pisze PRZERWANO i plik ma ok. 11 mb...

Mieliście takie problemy ? Prosze o szybką pomoc

Ściagałem za pomocą Google Chrome

Opublikowano

Miałem kiedyś taki problem, ale to wynikało z nie stabilnego łącza. Co może być problemem u Ciebie nie mam pojęcia. Może nie masz wystarczającej ilości miejsca na dysku. Tutaj

To jest ukryta treść, proszę

masz 4 pola wyboru skąd będziesz ściągać może spróbuj z innego. Możesz spróbować napisać tutaj

To jest ukryta treść, proszę

Odpowiedz otrzymasz na maila podanego przy rejestracji. lub spróbować na oficjalnym forum i na 70% ktoś się znajdzie kto miał taki sam problem lub wie jak go rozwiązać. Mogę również zuplodować Ci tą instalkę gdzieś i wkleić tutaj linka lub posłać na priwie jeśli chcesz. Tylko wtedy będziesz to trochę sciągać bo plik ma lekko ponad 900mb. A może spróbuj pobrać przez np firefoxa :huh:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zobacz czy masz miejsce na dyskach, bo to jest bardzo dziwny błąd, nawet pierwszy raz się z nim spotykam. Może spróbuj ściągnąć coś innego. Zobacz czy będzie poprawny dl, jeśli tak to znaczy, że akurat z tą grą jest lipa.

951841430649214321545.png

Day after day.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też tak miałem na Chrome. :P Ale użyłem menedżera pobierań i normalnie poszło. To wina nie stabilnego łącza i przeglądarki. Chrome tak ma nie raz próbowałem przez nią pobierać i za każdym razem fail. :P

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Chrome lipnie ściąga, pobierz jakiś akcelerator byle jaki, i daj do niego direct linka. Ja mam 20Mb/s więc takie błędy mnie raczej nie dotyczą.

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria