Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to tego zabezpieczenia to jest bardzo slabe jade na metin2 mod od 1lv a mam juz 71 w tydzien xD Ku to prawda sa bardzo tanie i dzieki temu sie milo gra Zapraszam kazdego na ten serwer nie pozalujecie

ta i powiem ze jeszcze lowiles na fb ... ja gralem na modzie wbilem 27 lv chyba mialem 7 fmsow i lece dropic dalej a tu Banik :) wiec nie wciskaj kitow ... skoro w tydzien wbiles taki lv to ciekawe jakie zaleglosci z biologem i skillami Pozdro :)

Opublikowano

witam! jeśli jest jakaś polska gildia lub grupa osób w jinno z teamspeakiem to serdecznie prosił bym o adres teamspeaka lub innego komunikatora, ew pw z nickiem w grze. z góry dziękuję

Na każdym serwerze możesz mnie znaleźć pod nickiem SkyRider

(zazwyczaj ninja lecz zdarzają się wyjątki...)

Opublikowano

Pomoże ktos z EQ na poczatek mam 20 lvl głównie rozchodzi mi sie o bojową +9 i jakiegoś miecza +9 najlepiej szeroki jak coś pisać do MrMuniez

hcq0.png

Opublikowano

Troche smuci mnie fakt, że Polak widząc Polaka zaraz go o coś prosi. Oto przykład.

Przyjechałem do M1 kupić poty (w nicku na dropie mam PL) zaraz miałem sporo spamu takiego jak: "ooo polak" a za chwile wiadomość " Daj cos dopiero zaczynam gre i nic nie mam" (Sam eq mam słabe bo dopiero zaczynam gre ale nie sępię od innych graczy). To samo tylko wtedy gdy pisałem na czacie (chyba pytałem się o cene Aos'a bo ostatnio to ciężko się połapać) Znowu taki sam spam, a nawet gdy napisałem, że nie mogę dać tarczy +9 bo mam tylko jedną poleciały wyzwiska (o ksuciu Polaków nawet nie wspomnę). Więc proszę Was ogarnijcie troszkę dupska i zachowujcie się tak jak powinniście się zachowywać... W końcu są określone jakieś zasady...

Opublikowano

Troche smuci mnie fakt, że Polak widząc Polaka zaraz go o coś prosi. Oto przykład.

Przyjechałem do M1 kupić poty (w nicku na dropie mam PL) zaraz miałem sporo spamu takiego jak: "ooo polak" a za chwile wiadomość " Daj cos dopiero zaczynam gre i nic nie mam" (Sam eq mam słabe bo dopiero zaczynam gre ale nie sępię od innych graczy). To samo tylko wtedy gdy pisałem na czacie (chyba pytałem się o cene Aos'a bo ostatnio to ciężko się połapać) Znowu taki sam spam, a nawet gdy napisałem, że nie mogę dać tarczy +9 bo mam tylko jedną poleciały wyzwiska (o ksuciu Polaków nawet nie wspomnę). Więc proszę Was ogarnijcie troszkę dupska i zachowujcie się tak jak powinniście się zachowywać... W końcu są określone jakieś zasady...

burak widze ze spoko jestes, chodz do redfury w pandemonii, emi powinna cie dodac;>

Opublikowano

burak widze ze spoko jestes, chodz do redfury w pandemonii, emi powinna cie dodac;>

Chętnie ale wątpię czy będziecie chcieli zaprosić Archera 23lv :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...