Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emil graj albo u Niebieskich albo u Czerwonych. Jeżeli dojdziesz do niebieskich , idź do gildii OwnWay :D

@KochamBlondynki

Za fb nie koniecznie dostaniesz bana od razu. Widziałem dzisiaj polaczka co na fb cisnął.

Metin2.PL - S25 - teraz wbijam tylko na tombole

Metin2.SG - S1 - +30 - Jinno

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na przyszłość będę wiedział. Miałem właśnie wrzucać ss'a z topką :D

Opublikowano

mam taki problem , gdyz jak chce wbic wyskakuje mi takie cos jak naciskam start "could not execute metin2. bin 32" co poradzicie? Prosze o szybka odpowiesz. szukalem na google i nic nie pomaga

Opublikowano

Mazur, od razu piszesz do GM jak sprawa stoi, wtedy nie ma problemu i od razu ban ;)

Edit :

No i mamy rekord :D

yeahdx.jpg

czyli ty to FyreUK tak ? wiec pozdro Lamusie ze mi caly czas ksules i dedales badz zadowolony z siebie a jak pisalem po Polsku udawales ze nie kumasz Pozdrawiam Uhler ; ***

Opublikowano

czyli ty to FyreUK tak ? wiec pozdro Lamusie ze mi caly czas ksules i dedales badz zadowolony z siebie a jak pisalem po Polsku udawales ze nie kumasz Pozdrawiam Uhler ; ***

Fyre to ja ;), za farmienie + ksucie w jinno nie ma banów, jedynie jak ktoś swojemu, więc skończ :>

Z jinno latają też po naszych mapkach i kasują :>

Opublikowano

Fyre to ja ;), za farmienie + ksucie w jinno nie ma banów, jedynie jak ktoś swojemu, więc skończ :>

Z jinno latają też po naszych mapkach i kasują :>

wiem ze nie ma nie mam 11 lat a ze lataja z Jinno po Waszych mapkach to nie moja wina ja ci nic nie robilem poprostu dropilem sobie ale ze widziales ze mam Maly lv i nie mam boja wiec musiales ksuc bo nie potrafiles sie chyba powstrzymac ja gram dla przyjemnosci a nie dla noobienia ..

WIesiek ci nie ksul bo cie zna ;] masz moda i nie chcial sobie zjechac Reputacji ale i tak ja zjechal .. rozumiem ze zagranieczemu mozesz ksuc ale swojemu? no wez pomysl czlowieku ... i sam skoncz bo sam zaczoles

Opublikowano

Chyba wbije na tego metka, zainteresował mnie a na PL'a mi się nie chce wracać< złe wspomnienia..>

Dziś przez nocke ściągnę clienta i zobacze co z tego będzie :P

Opublikowano

Chce ktoś kupic nimfe +9 (20dt, 3 truta, 10 wojownikom, 12 inta) KD 3x+3 ale można wymienic !

Pisac na PW, jezeli ktos chcialby kupic.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Nie przesadzajcie z bezczelnością ,bo wielu 'polaczków' z tego samego królestwa ma w głębokim poważaniu jakiekolwiek zasady panujące w grze i ksuje komu popadnie. A to że jest z innego królestwa? Mówi sie trudno...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...