Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak się napaliłem na grę tu.

Wszystko fajnie, pięknie.

Client zainstalowany, gra włączona.

Zaczynam expić i po prostu Mi ręce opadły.

Ech, to przyzwyczajenie do serwerów Easy i medium..

Trzeba wziąć się w garść i zacząć expić. :D

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

Jeśli nie dropią z metków 85/90 to przepraszam bo oglądałem filmiki i było coś lecz musiało mi się pomylić.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

gralem ookolo 2h wczoraj wbilem 14prawie lvl wiem ze slabo ale chodzilem na metki w m1 bo soit ich w CHU i jeszcze troche :) zarobek szybki jest rano wbijam patrze ceny sklepow to az oczy mnie bola .. okrlagla +7 za 200k ... gdzie to mozna uzbierac przy expie ;D poprostu fajny server i tyle dodam ze poczatki bez eq byly ciezkie ale zawsze sie da rade :)

Opublikowano

KochamBlondynki - to że jeden taki się trafił nie znaczy że wszyscy na haxach jeżdżą.

Gdybym wiedział że ma hacki sam bym go zgłosił.

Większość graczy którzy są banowani, to właśnie Polacy, przykre fakty.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

@wiesiekex

Ta wasza pseudo gildia

"OwnWay" to banda kretynów, bez urazy ale nie będę waszych SH tolerował i wszystko zgłaszam ;]

Zacznijcie grac

Fair Play

gabx.jpg

Hmm... "Banda kretynów" ciekawe bo za kretyna się nie mam 48 lvl wbiłem w 5 dni bez sh i popatrz sobie jeżeli jesteś w gildii NieKsuj ile tam jest botków :)

Co do gry Fair Play to tak gramy a to że trafiła się jedna osoba nic na to nie poradzę... Nie Fair było na pewno wyzywanie nas wszystkich bez powodu...

Opublikowano

Hmm... "Banda kretynów" ciekawe bo za kretyna się nie mam 48 lvl wbiłem w 5 dni bez sh i popatrz sobie jeżeli jesteś w gildii NieKsuj ile tam jest botków :)

Co do gry Fair Play to tak gramy a to że trafiła się jedna osoba nic na to nie poradzę... Nie Fair było na pewno wyzywanie nas wszystkich bez powodu...

Nie jestem z Jinno, do tego siedzę w gildi RedFury w Pandemonia, ale wiesz mi że Polacy robią obciach.

Co do 48 lvl, to nie problem jest zwłaszcza jak jest weekend, bo Jaro wbił z 37 do 65 przez jakieś 3-4 dni już nie pamietam dokładnie.

Opublikowano

Zbanowali go , trudno , ale nie widzę powodu dla którego masz oczerniać Gildię o której nic nie wiesz.

Metin2.PL - S25 - teraz wbijam tylko na tombole

Metin2.SG - S1 - +30 - Jinno

Opublikowano

Nie jestem z Jinno, do tego siedzę w gildi RedFury w Pandemonia, ale wiesz mi że Polacy robią obciach.

Co do 48 lvl, to nie problem jest zwłaszcza jak jest weekend, bo Jaro wbił z 37 do 65 przez jakieś 3-4 dni już nie pamietam dokładnie.

Ja Ci mogę wierzyć a nie ;x W weekend nie expiłem więc na bonus exp'a się nie załapałem :) + Jaro za pewne miał boja ale zresztą o czym mowa... Wyzwałeś nas od "Bandy Kretynów" nie znając nas i nic o nas nie wiedząc ;x Wystarczyło zwykłe "Przepraszam" i było by po sprawie ;x

Opublikowano

Ja Ci mogę wierzyć a nie ;x W weekend nie expiłem więc na bonus exp'a się nie załapałem :) + Jaro za pewne miał boja ale zresztą o czym mowa... Wyzwałeś nas od "Bandy Kretynów" nie znając nas i nic o nas nie wiedząc ;x Wystarczyło zwykłe "Przepraszam" i było by po sprawie ;x

Czytałeś dokładnie co napisałem dalej ?, magiczne słowo "Bez Urazy" wiec nie chciałem tu nikogo urazić, więc tyle ode mnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...