Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta][Pytanie]Serwer o wojnie!

SkEt

Serwer o wojnie  

108 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba ci si? pomys??

• Tak
      102
    • Nie
      6
  2. 2. Doda? ItemCraft?

• Tak
      50
    • Nie
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My z premium musimy pokazać tym ''leszczom'' że osoby które mają premium są o niebo lepsze i że warto wstąpić w nasze szeregi

Mnie stać na Minecrafta ale:

1. Po co kupować coś co można mieć za darmo?

2. Jak znudzi mi się gra to będą tylko wyrzucone pieniądze.

A co do tematu to czekam na informacje (IP)

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przedmioty będzie mógł se dawać tylko admin.

Reszta musi sobie zdobyć :P.

Właśnie skończyłem forum(uff, jeszcze strona główna xD).

33659765127184554901.jpg

Zbieram

add.png!

Opublikowano

SkEt a może by każdy dostawał po zamku?i każdy na start 1 stack zelaza żeby mieć na początkową broń

Edit:

Też chcem zrobić taki serw ale mam małe problemy.chciałem być moderatorem ale wole walczyć niż nadzorowac xD

Opublikowano

@UP

Też mam taką nadzieję

@Topic

Frakcje:

Polskie Siły Komunistyczne

Polskie Siły Rebelianckie

~A do modów,to nic nie dodawaj.

[50 POSTÓW] Jezus przyjdzie w glanach,bo początki są ciężkie

[100 POSTÓW] Yes Yes Yes

[150 POSTÓW] Hell Yeah

[200 POSTÓW] Satan is with us :)

Opublikowano

Dlaczego mam nie dodawać?

P.S fajny pomysł w frakcjami.

Pomysł:

Kiedy gracze bedą mieć .broń dstaja cuba 50x50 i pvp bedzie inni nie beda mogli niszczyć ale bedą mogli bić

KIedy start serwa???

Edit:Mam nadzieje że start serwa już niedługo

Opublikowano

Pomysł z frakcjami mój... kiedyś prowadziłem taki serwer vikingowie vs spartanie... Jeśli chcesz, żeby dobrze Ci to działało to baaaardzo dobrze przemyśl permissiony i zasady + mapa.

Nie wolno mieć linków odnoszacych sie do serwera w sygnie

Opublikowano

Pomysł z frakcjami mój... kiedyś prowadziłem taki serwer vikingowie vs spartanie... Jeśli chcesz, żeby dobrze Ci to działało to baaaardzo dobrze przemyśl permissiony i zasady + mapa.

Popieram i oczywiście zagram na takim serwerze!

Po co mi to? Zawsze ktoś to usuwa! -.-

Opublikowano

Na PW mogę już wysłać link do forum.

@Edit

Na SDK trzeba poczekać jeszcze nie wyszedła wersja 1.8 na serwery.

33659765127184554901.jpg

Zbieram

add.png!

Opublikowano

Może dam ci gotową mape pod serwer?jak skończe.bedzie tam zniszczona wioska w niej części do pistoletów

P.S jak myślisz mam wybrać zwykłego gracza czy lepiej z tobą adma albo moda?Nadzowrować moge bo nie moge się zdecydować

Opublikowano

Aha.Szkoda że to dedyk ale przynajmniej lagów nie bedzie :)

Edit:kto bedzie modem i admem?

zrób takie rangi:

[H@][nazwa nicka]-ty nim bedziesz

[Moderator]

[KidMod]-Nie musi płacic składek jeśli chcesz .na serwie worldcraft[polecam] kidmodzi ani admowie modowie nie muszą splacać składek gracze kupują VIPy i SuperVIPy i z tego sie utrzymuja ;)

[Administrator]

[KidAdmin]-Nie płaci skladek[jeśli chcesz tak]ma ograniczone możliwości[gamemody może zmieniać i korzystać z too many items]

Opublikowano

Kolejne pytanie chcecie walkę na zasadzie CS'a że niebiescy spawnuja się tam czerwoni tu i walczą ze sobą. Czy wolna gra czyli są 2 kraje które ze sobą walczą na otwartym polu bitwy.

33659765127184554901.jpg

Zbieram

add.png!

Opublikowano

Co do serwera zawsze marzylem o takim i cos czuje ze bedzie niezla nakurwianka :D.

A co do pomyslow to mysle zeby zrobic 3 krolestwa .

Kazde krolestwo(ewentualnie kraj)bedzie mialo swoj zamek ;](co do wojny na bronie palne to to odpada .Co tydzien w piatek , sobote wojny ;] a od niedzieli do czwartku czas na przygotowanie sie :)

Mysle zeby zrobic tak : W piątek wojna o 16:30( ze względu na osoby młodsze ) , a w sobote o 20:00 ( ze względu na osoby starsze )

Mam nadzieje ze choc troche pomoglem :P

A co do do dróg to mozna by bylo zrobic taka jak do Rzymu ;] czyli Via Appia :P , a miasta by byly daleko oddalone od siebie zeby to bylo jak najbardziej

realistyczniej ze by sie szlo ok 5 minut do danego pola bitwy ;] :)

a co do wojny na bronie palne to by bylo zajebiscie zrobic bunkry :]

Mam nadzieje ze pomoglem choc troche :]

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

ja sądzę że jak by serwer by się utrzymał na wysokich obrotach( pełen serwer) to mozna byloby utworzyc za pomoca multiverse mape jakby oddzielny serwer i tam bylby cos a'la CS a na 1# mapie bylby normalny swiat i nakurwianka z drugimi :D Taka mala rada bo sam pracowalem nad czyms podobnym ale nie ma funduszy :( chociazby na sam poczatek :(

@edit

@up

moim zdaniem moga byc tez iles tam królestw tylko zeby czas podrozy na pole bitwy byl jakies 10-15 min zeby naprawdę bylo o co walczyc :) mozna by jeszcze wrzucic mod na pieniadze. Tylko nie iconomy, ale pieniadze takie co trzymasz w inventory aktualnie pracuje nad tym aby przeportowac ten mod na bukkit'a bo jest na vanilla oraz animals bikes mod tez zaraz po tym jak mi sie uda przerzuce :) Bo znalazlem szwabski tutorial :D I sie nie podziele i sie nie podziele, bo pewnie wszystko spierdziele xD

Opublikowano

Boshe... :D 1 post ... tylko po to robiles konto zeby tu napisac?

Niewidzisz ze na gorze osoby tez sie pytaly? nie znamy odpowiedzi

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Start przewiduje na 25. :D Na starcie przydzielimy do danych krajów i potem mały meczyk na stadionie. :)

33659765127184554901.jpg

Zbieram

add.png!

Opublikowano

Hunters

AkcjaZłapMużyna

GHACKERS

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...