Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Policja bije ludzi w święto . sprawdz cała prawda...

Arturo1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro ludzie są tacy poszkodowanie to ciekawe skąd wzięli gumowe pały, petardy i race? Kupili na straganie po drodze, czy może po prostu zaplanowali taką akcje i się przygotowali? Dla mnie odpowiedź jest prosta.

Opublikowano

Skoro ludzie są tacy poszkodowanie to ciekawe skąd wzięli gumowe pały, petardy i race? Kupili na straganie po drodze, czy może po prostu zaplanowali taką akcje i się przygotowali? Dla mnie odpowiedź jest prosta.

Dokładnie. Jakby siedzieli na dupach w domu to byliby cali i zdrowi.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Odp. do Pana 2xUP (Derynn.)

Nawet jeżeli ten policjant uważał że ten chłopak był z Antifu,

To przecież mógł mu zrobić kosę (przewrócić go) i skuć w kajdany.

Nie musiał go okładać, kopać po twarzy..

(było widać że pobity w 1sekundzie kucnął i się poddał.)

Bestialstwo..

Zeby nie bylo tych "Pseudo" , nie byloby tez poszkodowanych niewinnych .

Reka reke myje .

Aczkolwiek mysle ze to nie policja , dresy/2 chyba mialo moro z tego co widzialem .

Pozatym staruszka straszyc ? kurwa , szkoda ze tamtego tak nie skopali ...

Opublikowano

Takie pytanie co wam sie wszystkim ujebao z tymi tepymi dresami_

To ,ze znaczna ich czesc stanowi niezbyt intelektualnie uzdolniona czesc spolecznosci to nieznaczy ze sa debilami czy tam idiotami.

To jak jakis porzadny czowiek sie ojebie na lyso i zalorzy dresik to bedzie tepym typkiem.._

" Co do tematu,walcza w slusznej sprawie,ale nietedy droga

Done

Opublikowano

Haha mam bekę z tych co naiwnie uwierzyli, ze to policjanci w tych kamizelkach ;]. Prawdziwi policjanci byli lepiej wyposazeni w tarcze i helmy i specjalne buty . Obrywali metalowymi fragmentami chodników (te co otaczaja pień drzewa taka krata) , kostkami brukowymi , ceglami . Sam widziałem filmiki na YT oraz zdjęcia . FIlmiki skasowane za złamanie regulaminu niby zbyt ostre fragmenty. No , ale chuliganeria rozjebała Warszafke . Gdyby te śmiecie pierdolone nie zaczęły rozróby biorąc pod uwagę, że to było ważne dla Nas Polaków święto oraz ten fakt, że były z nimi rodziny z dziećmi to manifestacja by była coś warta. A tak okazała się zgrają chuliganów i bandytów.

Jestem ciekaw jaki kutas zadzwonił po fagasów z Niemiec :/ . Żałuję, że mnie tam nie było to bym chętnie rozstrzelał szwabów i rzucił psom na pożarcie.

jqeuR.png

Opublikowano

TO jakoś sztucznie wyglada jak dostanie kopa w ryj

Poproś kolegi niech Cie tak skopie, a drugi kumpel niech to nagra. My, tutaj chętnie sprawdzimy wierzytelnośc tych kopniaków.

@TOP

Ci w kamizelkach to nie są policjanci. To jakieś pajace, które kupiły sobie kamizeleczki w jaskrawym kolorze i dopisały napis.

To po by ludzie 'postronni' bali się bronić atakowanych : ' Przecież to policja, oni mogą'...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

W Polsce z takim akcjami da się spotkać często co jest według mnie paranoją np u mnie na dworcu co tydzień jak jadą na mecz to pobiją kogoś kto idzie sobie przez drogę . I mnie to nie rusza to tak samo jakby była burda na stadionie stadion by roznieśli a to nie uderzymy ludzi bo święto i to źle wypadnie taka jest ich praca i musieli po prostu tak zrobić

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Tak, ciekawe czy wiecie co się dzieje jak was zabiorą na dołek, myślicie że Psy są święci i pomagają ? Zabiorą was na dołek to raz, drugi, trzeci wpi*dol dostaniecie i się skończy.

Opublikowano

beka z tych, co myślą, że to policjant.

Dotrze to do kogoś? ^_^

Jak policjanci obrywali kamieniami to nikt nie zrobił tematu. Ale jak jakaś gówniarzeria robi zadymę podając się za policję to wszyscy odrazu "JP".

Ciekawi mnie cwaniaki ilu z was wyszło by z domu gdyby nie było służb porządkowych albo ilu powiedziało by to policjantowi w twarz.

To, że trafi się od czasu do czasu policjant nadużywający władzy nie znaczy, że cała jest zła.

Jak czujecie się gdy ktoś innej narodowości spotykający was mówi:

"Wszyscy Polacy to złodzieje."

Hm?!

Ale oczywiście co tam. Trzeba iść z głupkowatą modą i rozprzestrzeniać stereotypy.

To nie jest policja. Gdyby nawet trafił się taki degenerat w służbach to nie byłby aż takim idiotą i nie robiłby tego przed kamerą. LOL

1373662483-U83583.png

Opublikowano

UP

Idiota...

TOPIC

Po pierwsze to to nie jest policja. Po drugie to ogarnięcie takiej burdy robionej przez tych debili (euro dopiero za rok, żadnego meczu w okolicy, to się wyżyją na ulicy. A co?!) jest praktycznie niemożliwe bez ofiar postronnych. Po trzecie : gdyby nie panowie w dresikach, to nie byłoby żadnych zamieszek i żadnych ofiar tylko zwyczajna pokojowa demonstracja.

I jeszcze bonus dla wszystkich wyznawców JP, HWDP itd. - Jesteście debilami... Policja to jedyna rzecz trzymająca w ryzach całą tą zwierzarnię wychowaną na tym waszym rapie i w biedzie. Gdyby nie było policji to prędzej czy później, sam też byś oberwał. Jeżeli ci się nie podoba porządek rzeczy w naszym kraju to pakuj się i do widzenia! Nikt nie będzie tęsknił...

z ostrej amunicji w przygłupów i stadionowe forumowe ścierwo

To se przyłóż lufę do skroni i wal śmiało!

Tak przy okazji, to z oględzin forum wnioskuję, że 9/10 tych "JP-ków" to dzieciaki, których panowie "idole" raperzy w kółko tępo powtarzają to w swoich "piosenkach", a więc one też będą je*ać policję bez jakiegokolwiek zastanowienia.

DOWN

U mad? :D Jedno mogę powiedzieć - "Dzięki"! Właśnie utwierdziłeś mnie w moim mniemaniu o ludziach takich jak ty.

Panuj nad sobą. A tak przy okazji, to ty reprezentujesz w biede czy może twój bezwłosy idolek? Zresztą... obaj reprezentujecie biedę inteligencji.

3DOWN

Hhahahhaha... Oh man, you made my day... Thanks! :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

UP

idiota...

TOPIC

Po pierwsze to to nie jest policja. Po drugie to ogarnięcie takiej burdy robionej przez tych debili (euro dopiero za rok, żadnego meczu w okolicy, to się wyżyją na ulicy. A co?!) jest praktycznie niemożliwe bez ofiar postronnych. Po trzecie : gdyby nie panowie w dresikach, to nie byłoby żadnych zamieszek i żadnych ofiar tylko zwyczajna pokojowa demonstracja.

I jeszcze bonus dla wszystkich wyznawców JP, HWDP itd. - Jesteście debilami... Policja to jedyna rzecz trzymająca w ryzach całą tą zwierzarnię wychowaną na tym waszym rapie i w biedzie. Gdyby nie było policji to prędzej czy później, sam też byś oberwał. Jeżeli ci się nie podoba porządek rzeczy w naszym kraju to pakuj się i do widzenia! Nikt nie będzie tęsknił...

WCIĄŻ REPREZENTUJE BIEDE A TY DUPKU SIE NIE ZESRAJ
Opublikowano

Mroziaczek:

Reprezentuje biede? To kto jezdzi tym Porsche? Porsche nowe kosztuje kolo 300 tys zlotych (takie 911Turbo)

Po 1. Dupek to ty.

Po 2. On jest normalny w przeciwienswie do ciebie.

Po 3. Jestes dzieckiem JP i HWDP

Gdyby nie bylo tych "dresikow" to nic by sie nie stalo, a ten marsz by sie skonczyl pomyslnie. Policja miala tarcze itp, poniewaz latalo wszystko co jest na ziemi. (beton,cegly)

Opublikowano

Mroziaczek:

Reprezentuje biede? To kto jezdzi tym Porsche? Porsche nowe kosztuje kolo 300 tys zlotych (takie 911Turbo)

Po 1. Dupek to ty.

Po 2. On jest normalny w przeciwienswie do ciebie.

Po 3. Jestes dzieckiem JP i HWDP

Gdyby nie bylo tych "dresikow" to nic by sie nie stalo, a ten marsz by sie skonczyl pomyslnie. Policja miala tarcze itp, poniewaz latalo wszystko co jest na ziemi. (beton,cegly)

CHCESZ NAZYWAJ KOMERCJA

PS.Peja nie ma prawka idioto,lol.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...