Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Policja bije ludzi w święto . sprawdz cała prawda...

Arturo1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko, że to nie jest policjant. A nawet jeśli - to normalka, ile było już tak, że policjanci nadużywali władzy? Potrącili kogoś i dostali mniej lat, bo byli policjantami, albo zwolnieni za dobre zachowanie. ^_^

1321456006-U421513.png

by Baksiu.

Opublikowano

Jak się im w głowach po przewracało no to cóż... może te kopnięcie mu nawróci myśli na dobry tor. Szczerze to dobrze, bo respekt do policji powinien być jak za PRL-u ale jak go policjanci zdobędą to już ich sprawa.

Opublikowano

Jak się im w głowach po przewracało no to cóż... może te kopnięcie mu nawróci myśli na dobry tor. Szczerze to dobrze, bo respekt do policji powinien być jak za PRL-u ale jak go policjanci zdobędą to już ich sprawa.

Ale to był przechodzeń, uczestnik Marszu Niepodległości, a nie człowieczek z Antifu.

1321456006-U421513.png

by Baksiu.

Opublikowano

Hmm... no to widzisz. Parę hu*** wejdzie w grupę a obrywają ludzie o pokojowym nastawieniu. Takie życie...

Opublikowano

Szkoda gadać. W ten dzień lepiej nie wychodzić z domu.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano
JP 100% kurwa!

Jebnij się w łeb.

Jeszcze jestem ciekaw co robiła bojówka z Niemiec w Warszawie .

@edit

żal mi jeszcze chłopa co został potraktowany gazem łzawiącym ... policja niby interweniuje ale niech kurwa zwraca uwagę na to kto i gdzie wstrzyna awantury ...

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Gdyby nie było tych łysych debili "pseudo-patriotów" udających że walczą o coś a tak naprawdę tylko robiąc z siebie idiotów to nie było by żadnej pieprzonej manifestacji i ofiar postronnych, co jest normą dla tego typu operacji tłumienia rozruchów.

PS : Każdy kto popiera tych "panów w kapturach" którzy dzisiaj rozpieprzyli pół Warszawy może się poszczycić oficjalnym tytułem debila.

PS 2 : Jasne, jasne a jak na początku filmu jeden z tych łysych skurwysynów wleciał w tłum strasząc owego dziadka i napieprzając flagąpo przechodniach to nikt nic nie zauważył nie?

DOWN:

Zawsze masz taki sadystyczny humor... Lubię sadystyczny humor :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Co za ludzia japierdole ;d

Ten tekst był dobry :)

BYŁEM TAM :D fajnie było ;) koło pizzeri policjanta ukopali bo psiknął taką laske w oko gazem

Opublikowano

ja tu nie widzę policji na filmie, tylko gówniarstwo przebrane w kamizelki z napisem POLICJA i nic więcej

żaden policjant na służbie nie chodzi ubrany w taką kamizelkę co kupi w dowolnym sklepie i dorobi napis, na dodatek jak gówniarze w dersy ubrani i bez odznak

film to nic więcej jak jakaś prowokacja, zero autentyczności, można zamknąć i zapomnieć o takim filmowym śmieciu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ale to był przechodzeń, uczestnik Marszu Niepodległości, a nie człowieczek z Antifu.

To teraz najbardziej glupkowaty przyklad , ktory moznaby bylo tutaj dac .

Grajac w CSa na FF , strzelajac do przeciwnika , czy kiedykolwiek postrzeliles swojego ?

Sam bym typka wzial za jednego z 'tamtych' .

Nie ma o co sie klocic , nic wielkiego sie nie stalo . A ze wychodza tacy na przeciw prawu i policji , to juz ich sprawa ...

W PRLu to bylo dobrze , pamietam opowiesci dziadka (On byl kierowca , nie zadnym UB-kiem) . Gdy mial mundur kazdy klanial sie mu w PAS ...

Opublikowano

Kurde aż mi łezka w oku się zakręciła..

Jak to tak można z ludźmi robić..

Chłopak sobie spokojnie szedł a tu taki skurwiel..

Przecież on mógł go oślepić! Dostał z 4razy kopa z czuba w oczy (w twarz)

Bez sensu..

Odp. do Pana 2xUP (Derynn.)

Nawet jeżeli ten policjant uważał że ten chłopak był z Antifu,

To przecież mógł mu zrobić kosę (przewrócić go) i skuć w kajdany.

Nie musiał go okładać, kopać po twarzy..

(było widać że pobity w 1sekundzie kucnął i się poddał.)

Bestialstwo..

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Taki kraj.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...