Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Trudne początki z Twich

Narh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

twitch mocna postac na fb na midzie.(1vs1) ja zawsze mam fb na 2lvlu

"Q"->exhaust->ignite->"E" i masz fb ze spokojem oczywiscie jeśli się umie grać -,-

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

dzisiaj kupilem twitcha, zadowolony, 2 mecze z 20++ fragów, ładnie carruje gre, Ci co mówia że to postać do stealowania, to debile, podchodzisz do piąteczki typa razem z teamiem, team ofc troche za tobą w tyle jest. Podpierdalasz od tylca AD/AP carry hitami po 500++ zacznie uciekac, flash itp. jest jeszcze w zasiegu wzroku z 500 hp ? dojeb z E i frag. potem R'ka w chołote i licz na zamotanie i brak focusa na twoją osobe.

Co do buildu to polecam, bo ja tak robie

Doran Blade

pożeracz,

wampiryczny kostur,

nagolenniki berserkera, albo te butki + 5 (można też kupic +5 buty, a po zlozeniu widmowego kupic berserki zamiast +5)

K.W Miecz,

jak najszybciej ostrze nieskonczonosci

lodowy młot (frozen mallet)

krwiopijca

zapał

widmowy tancerz

czarny tasak* krwawe szpony madreda(tylko jak mają dużo hp, koło 2.5-3k z MAŁĄ ILOŚĆIĄ M RESA, poniżej 130(?))* krwiopijca*

potem zamiast butów można dojebać ostatniego widmowego tańcerza, nie dojdziecie do tego momentu, surrender w 80% przypadkach zfinalizowania 4-5 itemów z wyżej wymienionych.

167161466687770313241.png

Opublikowano

butki 25% atak speed, te dwa takie czerwone sztylety, czarny tasak, 2x krwiopijca, plemienna zbroja na końcu sellacie buty kupujecie tą taką tarcze.. zapmniałem nazwy ona daje 75 defa i chyba 300hp i teraz nikt niema szans :-), oczywiście jeszcze runki, specializacja...

Nchf.png

lol

Opublikowano

kupująć twitcha zmarnowałeś IP, a co za tym idzie czas poswięcony za zebranie 3150 IP.

Twitch jest kompletnie bezużyteczna postacią..

Może na początku daje rade, ale przy posiadaniu przez tanka przeciwnika Oracle, gówno może już zrobić.

Ataku rewelacyjnego nie ma, a na rankedach nikt do nie pickuje, bo sa lepsi ad range niestety.

Opublikowano

Dziś kupiłem Twitcha i powiem, że jestem baaardzo miło zaskoczony :) Jeśli się go dobrze pokieruje to miażdży każdego :) Jeśli przeciwnicy nie kupują oracli to już jest wygrana po waszej stronie :) Aha i stosuj build CrevaN'a - jest świetny :)

joker%20sygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...