Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak samemu zrobic premium z zapraszania znajomych?

damianww

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam sobie maszeruj po słownik i przetłumacz, dał ci coś to odrazu negujesz.

no bo co to za tlumaczenie? jak cos robi to albo porzadnie albo wcale:)

Opublikowano

Dobra obiecałem to piszę :D

1.Wchodzimy na głowne konto czyli te co chcemy zgarnąć znajomych.

2.Kopiujemy link do rejestracji i rejestrujemy się na tym samym serverze co konto główne np. pl2.

3.Wbijamy tam 7/8 lvl i wylogowujemy się Normalnie czyli przez przycisk logout.

4.Robimy 2 konto też z linku(ja najpierw zrobiłem samouczek)też na tym samym serverze.Wychodzimy z konta klawiszem LOGOUT (tym po prawej stronie na górze).

5.Teraz są u nas 2 konta pierwsze z 7/8 lvl ,a drugie z 1 lvl.Wchodzimy w profil pilota (to chyba już na tym głównym koncie co bugujemy).Uruchamiamy Charles.

6.W Charles uruchamiamy zapis(macie tam wyżej na foto).Na drzewku umiejętności (jak tam nic nie macie to kliknijcie raz na ten znak na gorze w kształcie pięciokąta obok tej flagi)klikamy prawym przyciskiem myszy na link i zaznaczamy breakpoints

7.Na naszym koncie klikamy znajomi i bonus.

8.Klikamy ABORT.

9.Odznaczamy te kółko i pięciokąt.

10.W zakładce structure klikamy prawym przyciskiem myszy i wybieramy REPEAT ADVENCED.

11.Wpisujemy 10000 w pierwszym polu i 1000 w drugim.Klikamy OK.

12.Wchodzimy w Profil pilota i dodajemy konto które robiliśmy ręcznie na początku te z 1 lvl.

Licze na lubię to !

Pozdrowienia dla cioci z Ukrainy.

Opublikowano

Dobra obiecałem to piszę :D

2.Kopiujemy link do rejestracji i rejestrujemy się na tym samym serverze np. pl2.

No dobra, a reszta :D?

10 more

Opublikowano

No dobra, a reszta :D?

A bo się pomyliłem :P Ale już wszystko ok.

@EDIT może się będę nudził i napiszę tuta tylko już na spokój i dokładniej-Może też ktoś napisać tylko niech ktoś napiszę źródło tłumaczenia:P

Opublikowano

...a bezpieczne to jest?

wyjebane, bez ryzyka nie ma zabawy iks de, to tak jakbyś sie pytal czy bocenie jest bezpieczne

10 more

Opublikowano

...a bezpieczne to jest?

bugusing , za to mozesz miec perma. Np. jak wykryją że masz wiecej niz 8 dronów jednego rodzaju , banują natychmiastowo.

Kolega wbił na -100k uri i tez perma dostał.

Opublikowano

oco chodzi w 10 punkcie:

2.Kopiujemy link do rejestracji i rejestrujemy się na tym samym serverze co konto główne np. pl2.

4.Robimy 2 konto też z linku(ja najpierw zrobiłem samouczek)też na tym samym serverze.Wychodzimy z konta klawiszem LOGOUT (tym po prawej stronie na górze).

5.Teraz są u nas 2 konta pierwsze z 7/8 lvl ,a drugie z 1 lvl.Wchodzimy w profil pilota (to chyba już na tym głównym koncie co bugujemy).Uruchamiamy Charles.

6.W Charles uruchamiamy zapis(macie tam wyżej na foto).Na drzewku umiejętności (jak tam nic nie macie to kliknijcie raz na ten znak na gorze w kształcie pięciokąta obok tej flagi)klikamy prawym przyciskiem myszy na link i zaznaczamy breakpoints

8.Klikamy ABORT.

10.W zakładce structure klikamy prawym przyciskiem myszy i wybieramy REPEAT ADVENCED.

12.Wchodzimy w Profil pilota i dodajemy konto które robiliśmy ręcznie na początku te z 1 lvl.

???\

a i mozna za to warna dostac bo mam 1 warna i sie troche boje warna czy perma= i co to znaczy?

Opublikowano

Nie wiem o co mu chodziło moze o to że trzeba nabić 7 lvl na tym koncie co miało 1 lvl...

@Down Myślałem że chodziło mu o ostatni pkt bo wiele osób o niego pytało.:D

Opublikowano

oco chodzi w 10 punkcie:

8.Klikamy ABORT.

???\

a i mozna za to warna dostac bo mam 1 warna i sie troche boje warna czy perma= i co to znaczy?

Jest taka zakładka jak structure i na nią klikasz prawym przyciskiem myszy , i wybierasz REPAT ADVANCED .... Wyskoczy ci takie okienko , w które musisz wpisac najpierw 10000 a pozniej 1000

Opublikowano

Mi nie działa te bugowanie znajomych :<

10 more

Opublikowano

Czemu jak ja mam klikac znajomi i bonus to mi nie przenosi tylko ładuje się ciągle :( A na zdjęciu mam to samo :(

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

• 2 lata później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Ja zrobiłem tak: znajomemu wysyłałem linka, on zakładał konto ze swojego PC i podawał mi passy, ja wbijałem lvl i bonusy otrzymałem. Jednak 3 (ostatniego) bonusu nie otrzymacie. Pierwsze 2 dostałem, a 3 jednak już nie, gdyż jeśli są konta powiązane lub choć jedno ma te same IP co drugie to o 3 bonusie możecie zapomnić, zaś do pierwszych dwóch wam zaliczy.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...