Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak samemu zrobic premium z zapraszania znajomych?

damianww

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na myśli to żeby tak zapraszać znajomych żeby BP nie przyłpapało mnie. Mam 3 komputery a konto od kolegi. Czy jak gram na 1 kompie a wszystkie konta czyli 5 zrobie na 2 kompie i ewentualnie 7lvl wbije na 3 kompie to da mi premke, czy to trzeba każde konto na innym kompie zakładać? Bedzie "Lubie to" ;)

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

To zależy od farta. Zrób konta na wszystkich 3 kompach, każdy na różnym IP, bo to IP tutaj się liczy. Znaczy nie. Możesz zrobić na jednym kompie, ale na każdym lvl wbijaj na innym IP. I tak prawdopodobnie nie dostaniesz premy ale próbować możesz. Dodali teraz Bronze Package Premium, więc za 25zł masz preme na miecha - w tym czasie uzbierasz na Silvera ;]

Opublikowano

@UP sproboje. :( a poczta może być zakładana na tym samym IP? I czy jak zrestartuje router to nei zmieni mi sie IP?

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

To zależy. Poczty nie mogą sprawdzić, oni sprawdzają połączenie na konta. A co do routera no to np. w neostradzie relog routera to zmiana IP. Sprawdź sobie np. w CMD albo na jakiejś stronie pokazującej IP :)

Opublikowano

Więc tak zrobiłem samemu 5 kont na roznych mailach nazwy no byle jakie i premki nie dostalem zrobilem 6 konto i dostałem premke wiec trzeba zrobic 1 konto więcej niz jest napisane narazie bana nawet za to nie dostałem

Opublikowano

@2xUP nie prawda ja zrobilem 18kont i za 15konto nie dostałem premki.

Piotruś możesz nam powiedzieć jak ? :)

EDIT router mam TP-LINK a neta z mini telecom

EDIT mam do was prośbe :) ja bym porobił konta na poczcie a wy byscie mi sie zarejestrowali?:) kazdy na 1 poczcie :)

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

@up Суть темы:Делаем 25 и более друзей,с помощью двух аккаунтов.И не нужно регистрироваться 25 раз. :)

И так,нам понадобиться Charles и Ссылка на регистрацию друга(Досье пилота-Друзья и бонусы-Пригласить друзей.)

b0b2dd75c073.jpg

Каждый шаг:

1.Заходим на основной аккаунт,на котором будем качать друзей.

2.Копируем ссылку для регистрации. Регистрируемся на том сервере где и основа.

3.Качаемся до 7-8 лвл.После прокачки,выходим с аккаунта как положено:на кнопку выхода(!).

4.Снова регистрируемся по своей ссылке,на том же сервере(Я проходила туториал карту).Выходим с аккаунта клавишей выхода

5bfafc89e527.png

5.У нас есть уже 2 аккаунта: Первый с 8 ым уровнем,второй с 1 ым.

Заходим на основной аккаунт в Досье пилота.Включаем Charles.

6.В Charles'е включаем запись

33d0f735d8a2.pngи жмем "Древо умений",это нужно для того чтобы поставить галочку напротив Breakpoints

856d40b58255.png

7.После того как поставили галочку,нажимаем на Breakpoints

10c9c3ae7ae8.png , и Жмем "Друзья и бонусы".

8.Нажимаем Abort

cb08d312a0a2.png

9.Выключаем запись и Breakpoints10c9c3ae7ae8.png , ,жмем правой кнопкой мыши по папочке и жмем Repeat Advanced...

1e275711a085.png

,ставим все как на скринах и жмем ок.Ждем отпраки пакетов(минуты 2,3).

10.Теперь Досье пилота-Друзья и бонусы.Смотрим сколько получилось другов :)

11.Докачиваем тот аккаунт на которм был 1 уровень,что бы получить бонусы.

У меня например получилось 60+ другов:

edc457b47314.jpg

by masta-blasta

Opublikowano

Fajnie by bylo gdybys napisal to jakos po polsku , bo nie wiadomo o co chodzi , tez to tlumaczylem przez google ale chodzilo mi o jakies sensowne tlumaczenie wlasnoreczne.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

5.I już Mamy już dwa konta: najpierw 8 th poziomu, drugi od 1 tys PD.

nie kumam o co w tym chodzi ;d

10 more

Opublikowano

Tłumaczenie translatorem wygląda tak

Istotą temat: Make 25 lub więcej znajomych z dwoma danymi.I nie musiałem się zarejestrować 25 razy.

I tak musimy Charles i inny link do rejestracji (dokumentacji znajomych pilot i premie, zaprosić znajomych.)

W każdym etapie:

1.wchodzimy na głównym koncie, który będzie bugowanie ( dodawanie ? ) przyjaciół.

Link do rejestracji

2.Kopiujemy. Rejestracja na serwerze, gdzie mamy zamiar dodać sobie znajomych.

3.Powinno być 08/07 lvl.Podczas bugowania, wyloguje się z konta, jak być powinno: przycisk wyjścia. (Normalnie logout!)

4. Konta najlepiej na tym samym serwerze (zdałem mapie samouczek). Wychodzimy z konta kluczowych

5.I już Mamy już dwa konta: najpierw 8 th poziomu, drugi od 1 tys PD.

Idź do konta głównego w dokumentacji pilota.Wyłanczamy / załanczamy ? (nie jestem pewien ) Charles.

6.B Charles'e obejmują nagrywanie

i kliknij na "drzewku umiejętności", należy zaznaczyć Breakpoints

7.Posle zamówienie jako opcja zaznaczona, kliknij na Breakpoints

I kliknij "Przyjaciele i premie."

8. Przerwij wysyłanie

Rekord 9.[ załanczanie / wyłanczanie] i Pułapki, kliknij prawym przyciskiem myszy na Daddy i Hit Repeat Zaawansowane ...

, Put wszystko na ekranie i jak nacisnąć SMS ok.Zhdem dodatków Service Pack (min 2.3).

10.Teper znajomych Dossier pilot i jak się innym bonusy.Smotrim

11.Dokachivaem że konto Kotormo był poziom, który otrzymasz bonusy.

Mam jak 60 + inne:

@ edit przetłumaczone " jako tako " słabo władam rosyjskim

jaja se robisz? translatora google tez umiem uzyc, zalezy mi jakos na dokladnym tlumaczeniu a nie takim googlowym
Opublikowano

Jak ci zależy na dokładnym tłumaczeniu to do księgarni po słownik i sam sobie przetłumacz... lol kto teraz się ruskiego uczy zeby dokładnie przetłumaczyć..

Opublikowano

ja mam w szkole ruski, ale lipa bo się nie przykładam :D

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

jak zrobie 3 konta na 3 roznych kompach ale te same IP routera to zaliczy mi 10 zaproszonych znajomych? (mam juz 7 kazde z innego IP)

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

ja pierdziu dać wam palec to mi łape odgryziecie :(

to była moja pierwsza próba tłumaczenia czego kolwiek xD

chyba 1sze ctrl c w google translate i ctrl v w mpc forum
Opublikowano

To zależy od farta. Zrób konta na wszystkich 3 kompach, każdy na różnym IP, bo to IP tutaj się liczy. Znaczy nie. Możesz zrobić na jednym kompie, ale na każdym lvl wbijaj na innym IP. I tak prawdopodobnie nie dostaniesz premy ale próbować możesz. Dodali teraz Bronze Package Premium, więc za 25zł masz preme na miecha - w tym czasie uzbierasz na Silvera ;]

Co ? Co dodali kurwa?>:)
37214406810321282202.png
Opublikowano

chyba 1sze ctrl c w google translate i ctrl v w mpc forum

Sam sobie maszeruj po słownik i przetłumacz, dał ci coś to odrazu negujesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...