Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogólna dyskusja na temat Call of Duty: Modern Warfare 3.

ReallSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mw3 jest calkiem fajny. Dobre jest to ze są serwery dedykowane, ale również to ze hostuja gracze. Survival wymiata oraz misje.

Strasznie ale to strasznie wnerwia mnie ten FOV. Nie ma jakiegoś sposobu na to?

Opublikowano

@up

lol? dla 99.99% to ze hostuja gracze to totalna pomylka o.O tylko cod wpadl na tak beznadziejny pomysl :P hostuje jakis koles z netem 500kb/s i grac nie idzie ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No coz czy ja wiem ze dedyki to dobry pomysl??

Raczej nie jak sa serwy double xp i potem resetuja ci all :P

Ale ogolnie gra zaje szczegolnie tryb survival

­

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie teraz to wygląda tak:

Dobry singiel z fajną kampanią, wymagające czasu poszukiwanie laptopów.

Trudny Co-op, ale bardzo fajny i ciekawy, trochę nudny survival.

Multiplayer fajny, ale ma wiele wad, brak balansu broni, dalsze QSy, ale przynajmniej każdy biega z czym innym. A te wady to np to że walę w typa pół magazynka on mi 3 kulki ja padam on nie, to że często z noża się trafia i nie zabija lub np ktoś stoi za tobą walisz noża przed siebie i go trafiasz. No i wkurzające miny skaczące oraz akimbo - te zapasówki FMG9 / MP9 / Skorpiony. No i lagi.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja w sumie to nie mam co oceniać, bo mało co pograłem w mw2. Ale tak, raz tam u kumpla zagrałem więc trochę grafiki przyobserwowałem itd..

Powiem wam tutaj szczerze, i bez bólu - troszkę się zawiodłem. Kupiłem mw3 ze względu na to, że jest nowy i w nim tkwi jakby "nadzieja", to mw3 jest nowsze i będzie POSIADAŁO CORAZ WIĘCEJ GRACZY NIŻ MW2, dlategoż też nie kupiłem dwójki.

Ogólnie, to jestem za BF'em3! Chyba jak wiele stąd osób. Grałem w bf'a2, przeszedłem - ale teraz muuuszę mieć trójeczke <3

Opublikowano

EEE tam po co wydawać kase na MW3 jak mozna grać w MW2 to prawie to samo tylko ze w mw2 byly lepsze mapy i wg. I była atomowka zamiast tego moaba.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Spodziewalem sie lepszej grafiki ( efektow, i roznych trybow)

Gra sama w sobie jest lepsza od bf3, tylko ta grafika troche w dol sciaga. Tak To wszystko super :)

Opublikowano

Ja gram w multi, bo singla przeszedłem już kilka razy. Dużym plusem jaki przemawia z tą grą jest właśnie stary silnik, ponieważ osoby które mają starsze kompy mogą sobie na nią pozwolić. Np. Ja mam laptopa, który ciągnie MW3 na średnich ustawieniach, a o BF3 nawet pomarzyć nie mogę.

Opublikowano
Gra sama w sobie jest lepsza od bf3,

To zależy od gustu. W MW3 masz typową napierdalankę a w BF3 liczy się współpraca i taktyka ;)

1359062624-U334301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...