Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogólna dyskusja na temat Call of Duty: Modern Warfare 3.

ReallSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie jest trochę nowości tylko trzeba ich "poszukać".

Są nowe tekstury, jeżeli masz dobrą kartę to grafikę ustawiasz na full i aż zadziwiają Cię efekty.

Jest jedna mapa podobna w jednym malutkim miejscu do mapy z pierwszej części Modern Warfare, ale tak to nie.

Polecam kupić i mieć na półce takie coś.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Hmm... Mi się osobiście podoba. Niestety, nie wiem czy to umnie taki błąd ale mam 50.3% ukończonej kampanii, a już zrobiłem ostatnią misję(powiesiłem Makarova) to błąd, czy jeszcze potem coś jest? Bo ciągle tam są napisy końcowe, więc sam nie wiem :)

A tak w sumie to ma 1 bardzooo wielki minus, bo nie ma ani jednej mapy dla snajperów(coś w rodzaju Westland czy jakos tak z MW2).

34i5tub.png
Opublikowano

Krashu, co do kampanii to tam jest to jakoś specjalnie zrobione - dokładnie Ci nie powiem, lecz można spodziewać się jakiegoś dodatku, który rozwinie misje.

Co do snajperów nie zgodzę się w żadnym stopniu... te mapy mają tyle kamp, że głowa boli - więcej snajper sobie nie może zażyczyć, bo tyle mu wystarczy. =]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Bardzo misje są monotonne i za szybko się je przechodzi. W multi jest za mało map i jeszcze muszę się poskarżyć, że grałem jeden dzień, a na drugi mam 8 godzinnego update. Żałosne. Grafika też nie powala, myślałem, że będzie lepiej, ale i tak jest czadersko, nie wydałem 119zł w błoto.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jamajkas, ja Ci powiem tyle. MW3 jest głównie pod Multiplayer, a na Multi gra się po prostu bosko... jeżeli trochę grałeś to powinieneś wiedzieć.

Można sobie pokampić, nie ma botów, mało cheatów, etc.

Singleplayer jest krótki, ale to w każdej grze tak jest. Uwierz, że zrobienie jednej misji zajmuje ogromną "kupę" czasu. =]

Update był dłuższy, ponieważ masz słabszego neta, lecz i tak lepiej ode mnie, bo ja miałem fajną przygodę.

Wkładam płytę do napędu i zamiast instalować z CD to mi się pobiera z neta 16 GB. =]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Od początków 1 części coda byłem fanem tej gry ale mw3 mnie zawiodła.Ten sam silnik graficzny,mogli dodać jakieś pojazdy lub chociaż tryb zombie :D

Opublikowano

Są plusy, że ciągnie na tym samym silniku np: Nie trzeba kupować nowego kompa

Ale też minusy :P

Ja jeszcze nie zakupiłem ale grałem u kolegi i single bardzo ale to bardzo fajny

Opublikowano

Mam pytanko czy pójdzie mi modern warfare 3 ?

Procesor: Intel Pentium Dual CPU E2200 @ 2.20GHz

Karta Graficzna : NVIDIA GeForce 9400 GT

System operacyjny : windows 7 64 bitowy

RAM: 2GB

Opublikowano

Misterio nie ten temat... poszukaj w dziale Call of Duty odpowiedniego tematu.

Jednak co do Twojej wypowiedzi to MW3 pociągnie Ci na najsłabszych wymaganiach, i mogą być lekkie lagi.

Co do wątku to MW3 pobija rekordy od samego początku sprzedaży, multiplayer jest po prostu wypas - polecam.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Czy na piracie/crack'u w gre moga grac ludzie na multiplayer ?

pytanie z ciekawosci bo nie wiem czy kupowac gre

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

UP: Na piracie nie pójdzie Ci Multiplayer, a nawet może być problem z Singlem, gdyż bardzo często nie czyta plików i wywala błąd.

Radzę Ci kupić oryginał i cieszyć się grą - MW3 wymiata.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Prześwietne. Najlepsza część z seri Call of Duty. Misji bardzo dużo, co jestem bardzo zadowolony. Profesjonalne dialogi, misje i przepiękna kontynuacja fabuły MW 2. Ocena 8/10, grafika mogła być lepsza.

Opublikowano

Hmm... ja się wypowiem na temat trybu "Przetrwanie" czy jak niektórzy mówią "Survival". Cieszę się bardzo że dodali ten tryb, jest po prostu boski! l wg mnie lepszy od trybu Zombie w BO! Szkoda że w MW2 go nie było. Najlepszą częścią tej gry jest tryb "Przetrwanie". To jest moje zdanie ;)

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Opublikowano

@Cisowy

bo to jest jedyna nowosc w tej czesci.

@topic

dziwie sie ze gra tak sie sprzedaje skoro to jest crap , kampania nie najgorsza ale nie po nia kupilismy ta gre , survival/spec ops szybkie gierki for fun napewno lepsze niz w bf3 :P a co z multi? EPIC FAIL , gorszych map nie mogli wymyslec , systemy sa identyczne gdyby jakiemus zielonemu gosciowi by sie pokazalo filmik z mw3 i bo to by tego nie odroznil ...

gra jest slaba dlatego ze nic nie zmieniono od czasow wersji mw2. jezeli nie masz bo czy mw2 to warto kupic ale jak nie jestes przekonany nie kupuj

Opublikowano

Fajnie by było, gdyby były modyfikacje z nowymi mapami (tak jak w MW) albo chociaż dali DLC z Broadcast lub Killhouse, kocham te mapy ;***

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Opublikowano

Mogli by dać DLC z mapami z MW2 np. Khali, terminal czy Wasteland <3 idealna dla sniperów :)

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...