Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventor [PL] [DEDYK] [BETA]

Rumuniasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przeczytaj 3UP i określ sam ile to może potrwać

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Też tak myślę mam nadzieję że jeszcze dzisiaj będzie start.

Bo pora tzn godzina nie robi różnicy aferia o 22-24 chyba wczoraj wystartowała w tym przedziale

@ Rumunisty wystartuje dzisiaj czy nie?

Coming

Opublikowano

dobra widze ze to nie ma sensu nie mm zamiaru czekac dłuzej mysle ze serv wystartuje o 23 ludzi bedzie ok.50 on pograja chwile i pójdą spac N0-lify beda grały cala noc aby miec najwiekszy lvl rano zobacza ludzie ok.70 lvl (moge sie mylic) poprostu odstraszy to ich wiec proponuje wam przełozyc start na 12.11.2011 (jutro) godzina 13:00 (to jest moje zdanie )

Opublikowano

UP może masz rację ale to nie ty decydujesz ja już trochę czekam i wole start dzisiaj i wbic ten 15 lvl ;P

Coming

Opublikowano

UP może masz rację ale to nie ty decydujesz ja już trochę czekam i wole start dzisiaj i wbic ten 15 lvl ;P

hehe co ci z 15 lvl jak ludzie wbija po 60 lvl przez noc ty rano(11) bedziesz gral 15 lvl z 20 ludzi bedzie do przodu o duzo lvl zanim ty wbijesz ten lvl to oni juz beda mieli eq pvp itp... wiec myslę zeby wystartowac jutro

Opublikowano

a godzina startu poranne czy popołudniowe

Coming

Opublikowano

Moim zdaniem NlSMO postara dotrzymać słowa i ystartuje na tą 11-13 dnia dzisiejszego ..^^

Coming

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...