Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventor [PL] [DEDYK] [BETA]

Rumuniasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drop szkaty będzie wynosił 10%.

max 150 lvl .. hym jak chcesz wbić taki lvl bez dobrego eq ?? 1 dzień wbijanie lvl od 1 do 70 .. 2 dzień robienie eq i drop

a wiec mamy 3 dzień dalsze bonowanie eq + wbijanie lvl do 90

4 dzień robienie epickiego eq 5 dzień exp do 100 lvl przy dobrych wiatrach .

6 dzień kolejne expienie do 105 lvl + drop ulepszaczy na eq

7 dzień exp do 120 lvl jak juz mamy kox eq ..

tak sobie przedstawiam plan expa na Sure WP albo Woja body .

no i dalej to już mi się pisać nie chce ... a moge tyle dodać ze na 100% nie będzie trwać tylko 7 dni wbijanie 120 lvl może i nawet ze 2 ...

nie chcesz żeby ci wbili w tydzien 150 to zwiększ na 250 lvl albo nawet 500 .. jak sie da .. i juz masz 2 miech expa +

Tak tylko piszesz, w rzeczywistości będzie inaczej, nie jest tak łatwo dropnąć ulepszacze na eq epickie.

1320412030-U418656.png

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drop szkaty będzie wynosił 10%.

Tak tylko piszesz, w rzeczywistości będzie inaczej, nie jest tak łatwo dropnąć ulepszacze na eq epickie.

sam widzisz i ty chcesz zmieniać npc ...

Opublikowano

NiSMO wystartujecie dzisiaj?

NlSMO daj jakies info

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

no dobra ok Exp sie nie zmienia .

zmieni sie tylko handlara + cos dodaliście co h.brania i zbroja dobra OK ale mnie interesuje ile jest szkat 1 czy kilka ??

Drop szkaty będzie wynosił [b]10%.[/b] 

czyli po wypowiedzi sadze ze jest tylko 1 szkata a z niej będzie dropac 15 itemkow ? bez sensu ...

Opublikowano

troche kijowo ze po tej misji bo wez mieczem lej orki dajcie jakas misje na 25 zeby np. zbic 50 lucznikow w 30 minut i daje ci bron na 30 lvl +0-9

Coming

Opublikowano

.........................

Myślę, że niedługo się wystartuję, ale ciężko to przewidzieć.

Co oznacza to niedługo??? 30 minut 1h 2h czy dłużej ?

Coming

Opublikowano

Przemyśl sprawę z tą misją, bo jest to fajna propozycja. Najlepiej, żeby można tą misje powatarzać... Jak ktoś spali broń to nie będzie musiał jej dropić na nowo ;P

Opublikowano

to można także przerobic misje z Jin-He zamiast pierscionka zaręczynowego broń na 30 lvl.

a i mam nadzieje że będzie all do ślubu u domokrązcy?

@Jest jakiś nowy luncher inny niz na bete bo widze 4 ch?

Coming

Opublikowano

Te bronie na 30 lvl dajcie do Handlarza za jakąś przyzwoitą cenę ,albo z jakiejś

misji na 25 lvl ,lub też z metków (5 - 30lvl) żeby nie trzeba było bić na orkach Mieczem +9.

Opublikowano

to można także przerobic misje z Jin-He zamiast pierscionka zaręczynowego broń na 30 lvl.

a i mam nadzieje że będzie all do ślubu u domokrązcy?

@Jest jakiś nowy luncher inny niz na bete bo widze 4 ch?

Wszystko do ślubu będzie.

Na start koń bojowy, militara będzie trzeba robić, jeszcze nie wiemy jak, ale coś wymyślimy.

1320412030-U418656.png

Opublikowano

Na start koń bojowy, militara będzie trzeba robić, jeszcze nie wiemy jak, ale coś wymyślimy.

Proponuje zrobic misje tak na 35lvl zabicie np wodza orków daje ci 3 lvl konia pózniej na 45 lvl zabić... -nie wiem wymysl cos-

no i next 3lvl to już 17lvl konia. Na 55lvl misje jakąś co daje 3lvl-e konia i mamy juz 20 lvl konika i na 60lvl co daje ostatni lvl konia i jest militar ja mam taki pomysł nie za łatwe ale trudne tez nie moim zdaniem fajne rozwiązanie

Na 45 i 55 mozna jakies mobby w okreslonym czasie i ilosci

a na 60 ognisty król

Coming

Opublikowano

Zostało tylko dodać drop eq 54, róźnych ksiąg, i trochę npc ogarnąć, i wtedy można.

-...i wtedy mozna- ale co startować? dzisiaj? za ile ?

@Rumuniasty albo NlSMO wypowiedzcie sie na temat mojego pomysłu na zrobienie militara

Coming

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...