Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy! Mam Pliki Serwerowe Metin2

MrAngel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Phaha koles chce zeby mu wytlumaczyc od podstaw jak zrobic priv serva z jakichs oblednych plikow ;]

www.newlongju.eu

strona clubmt2 (OFF for ever) kolesie pisza ze pomoga z zalozeniem serva jesli posiadzasz pliki i zaplacisz 100euro dziennie

zloz sie z kolegami to moze pogracie hahahaha

2q1cbxx.gif

brown.png

Opublikowano

kurwa nać dziwki pierdolonejebane wypierdalać mi stąd ja już dawno zrobiłem serwa ale takie z was nooby że mozecie mi loda zrobic a i tak launchera wam nie dam

29105455.jpg
Opublikowano

hmmm cybuch jest pro ja mu dalem pliki serwerowe on na youtuba wstawil co potrafi zrobic idzieki temu postawilem serwa i mordy

29105455.jpg
Opublikowano
kurwa mac pierdolone kutasy dziwki zajebane chuje jak wam cos nieodpowiada to stąd wypierdalac pizdy wyspermione to forum zostało utworzone żeby pomgac innym a nie spamowac pierdolić że to nie ma szans żesz to jasnej cholery po co tu wogule wchodzicie pojeby jeżeli myslicie że to nie ma szans wy myslicie Że jak naprzykład na longjuyt2chinole wydają po 5 milionow na dyski macierzowe żeby ludzi pomiescic ? nie sondze więc jak niewiecie jak to zrobic to jak mówiłem wczesniej wypierdalac stad dziwkie obspermione kutasy pierdolone pizdy zjabane WON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a MrCybucH to najporządniejsza osoba na tym forum może i przez niego wszystkie serwy upadają ale bez niego nie wiedzieli byscie wcale ze istnieje coś takiego jak prywatny serwer metin2 cybuch jest 100x mądrzejszy od was i gówno mnie to obchodzi czy bedę miał ocene 1 czy 5 ale powiem to wszyscy jestescie dziecmi neo i nooobami z wyjątkiem Cybucha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jebane skurwysyny!!!!!!!!!!!!!!

w pewnym momencie ci zabrakło słow . ach te dzieci <3. Jak tak to wypierdalaj na swoje forum cybucha i siedź tam pierdolona larwo. ^^ ;x

Opublikowano

ekhm, chciałbym podziekować wszystkim idiotom za wypowiedź tutaj, zapewniliście mi 30 minut enjoy'a i prosze Mod'a o zmiane nazwy tematu na:

,,Bluzgnij chuja @up. ''

@djrazor

chuja masz a nie serwer, chociaż tego też możesz nie mieć. Daj SS z pustym chat'em i pozdrowieniami dla MPC na ogłoszeniach( DT,WOJNY GILDII,SYSTEM,GM)

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

JA powiem zalozycielowi tematu:

sluchaj jesli chcesz postawic serwa to musisz miec server

na zwyklyym kopie nie da sie postawic

net musi byc tak szybki jak w home.pl albo nazwa.pl czyli ok 100-200mbit/s. Wiec wybieraj albo komputer albo server. proste.

Kup sobie w home.pl pakiet biznesowy postaw server i powinno smigac, chociaz llogowanie tez na pewno bedzie trwalo ponad 30min. Pozdrowienia i zycze powodzenia chociaz i tak to sie na nic nie zda.

Wiele osób chce minusy. Ja zbieram + Daj Plusa nie bądź sknerus :P

Opublikowano

holtwo z kond ty bierzesz takie teksty ^^

Sry za offtop

Kto nie chce żeby SsixD została modem niech głosuję na nie!!!!!

Kto myśli jak ja niech wklei powyższy tekst do swojej sygnaturki.

Opublikowano
w pewnym momencie ci zabrakło słow . ach te dzieci <3. Jak tak to wypierdalaj na swoje forum cybucha i siedź tam pierdolona larwo. ^^ ;x

pierdolona larwo ?

zamknij cipe chuju dziwko pierdolona w dupe rucha przetwoja stara ktoradaje na ulicy pizdo pierdolona jebany skurwysynu WON mi stąd do kurwy nendzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29105455.jpg
Opublikowano
pierdolona larwo ?

zamknij cipe chuju dziwko pierdolona w dupe rucha przetwoja stara ktoradaje na ulicy pizdo pierdolona jebany skurwysynu WON mi stąd do kurwy nendzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wieesz ze bedziesz mial brata? Zalatwilem to z twoja stara. Ale tyla rozepchana pewnie jak spi to ja rozciagasz.

Opublikowano
pierdolona larwo ?

Spierdalaj wiejski cebularzu. 12latku ... Kumple z ulicy nauczyli cie słówek i już ich używasz w toku dziennym? nie ładnie , nie ładnie

Opublikowano

ja juz szukam psychiatryka ...

Edit:

juz mam

Centrum Leczenia Uzależnień, Zaburzeń Psychicznych i Przewlekłych Stanów Stresowych i Kryzysowych

Adres ul. Inowrocławska 5 A

91-020 Łódź

Lokalizacja Woj. łódzkie ? Powiat m. Łódź ? Łódź-Bałuty

Telefon +48 (042) 6406240

Fax +48 (042) 6406240

EMail [email protected]

www www.uwolnienie.pl

Od razu odwykowe. Od metina sie oduzaleznisz

Opublikowano

niby tak ale juz 10 postow mam w gore za sam spam. xD zal

Opublikowano

eh ale neo macie łe doświadczenie z dziciństwa rodzice was niekochaja czy co nie wiem bardziej siępostarajcie żeby mnie zjechać bo jakoś wam tonie wychodzi ...

29105455.jpg
Opublikowano

Po 1.

Nie jestem neo, nie mam żadnej arki.

Po 2.

Nie jestem neo,

bo nie korzystam z neostrady. Siedze na komórce, więc korzystam z Plusa. -.-

Upewnij się najpierw, a potem bluzgaj.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Ok napiszę na swoim poziomie a potem użyjemy translatora google.

Witaj.

Zależy mi bardzo, aby twoje postępowanie zmieniło się na lepsze, gdyż teraz wydajesz się być niemądrym dzieckiem mającym na celu wprowadzenia nas w stan agresji.

Przetłumaczone dla djrazora

Siema kurwa chuju.

Chce kurwa abyś przestał pisać te zjebane posty bo kurwa jesteś noobem i mnie wkurwiasz i chce ci zajebac i wypierdolić w rów bo mnie wkurwiasz do chuja.

Po 1.

Nie jestem neo, nie mam żadnej arki.

Po 2.

Nie jestem neo,

bo nie korzystam z neostrady. Siedze na komórce, więc korzystam z Plusa. -.-

Upewnij się najpierw, a potem bluzgaj.

Jeżeli uważasz że ktoś jest dzieckiem neo bo ma neostrade to na prawde z ciebie neokid

Ja też mam komórkę i przechowuję w niej różne graty ale to nie znaczy że siedząc na niej mam Plusa

A jeśli chodziło Ci o urządzenie przenośne do telekomunikacji GSM to nie radze siadać bo możesz uszkodzić.

Opublikowano
Przetłumacz jeszcze na h4k20r5k1

z tym będzie już problem

Edit: mam juz:

w174y. z4l3ży m1 b4rdz0, 4by 7w0y3 p057ęp0w4n13 zm13n1ł0 51ę n4 l3p5z3, gdyż 73r4z wyd4y35z 51ę być n13mądrym dz13c|<13m m4yącym n4 c3lu wpr0w4dz3n14 n45 w 574n 4gr35y1.

mam też:

fFiTaJ. ZaLeży mI BaRdZo, AbY TfFoJe pOsTęPoFfAnIe zMiEnIłO Się Na lEpShE, gDyż TeRaZ FfYdAjEsH Się Być NiEmądRyM DzIeCkIeM MaJąCyM Na cElU FfPrOfFaDzEnIa nAs fF StAn aGrEsJi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...