Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy! Mam Pliki Serwerowe Metin2

MrAngel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta? A mi sie wydaje ze ty raczej spamujesz bo ten temat nie nazywa się poprawa blendow wiesz?

Kto nie chce żeby SsixD została modem niech głosuję na nie!!!!!

Kto myśli jak ja niech wklei powyższy tekst do swojej sygnaturki.

Opublikowano
Jerzeli jestes juz taki uparty to ci napisze maly poradnik:

Same pliki serwerowe so bezwartosciowe dopiero polonczenie ich daje efekt w postaci gry (ONLINE)

Co ci potrzeba? Abys mogl zaczonc tworzenie serwera:

1.Pliki serwerowe(masz)

2.Serwer na ktorym bys mogl postawic to gre online(SO PLATNE)

3.Lącze najmniej 10mb/s inaczej polonczenie zanim zostanie nawionzanie dostanei zerwane.

4.Musisz umiec programowac(chodzi mi o zarzondzanie wszystkim)czyli np. jaki zrobic exp? x ile?I umiec zwiekszyc sybkosc polonczenia aby nie bylo zbyt durzych lagow

5.Prawie najwarzniejsze ze wszystkiego(musisz umiec szyfrowac polonczenie poprzez ukrywanie swojego IP specjalnym kodem wygenerowanym przez PROGRAM lub ustalonym przez ciebie)

Jak spelniasz wymagania mozesz zaczonc od kombinowania:

1.Znajdujesz SERWER

2.Umieszczasz pliki na serwerze i kompilujesz oraz tworzysz baze danych serwera

3.Ustalasz szybkosc polonczenia w postaci zmiany danych w jednym z plikow serwerowych

4.Kompilujesz wszystkie pliki serwerowe w jedno calosc aby stworzyly GRE

5.Ustalasz zasady gry misje jej regulamin i podstawy typu poczontkowe misje exp (KOMENDY) jakie wolno wprowadzic GM'owi jakie adminowi a jakie userowi

6.Sprawdzasz czy serwer dziala jerzeli tak mozesz dac linka kumplow zgodnei z twoimi danymi co podales zagra na nim bez przecionzenia max 15osob.

Caly poradnik napisany przemnie .

hxxp zastomp http

Nie chcę nic mówić, ale człowieku co Ty masz z J. Polskiego? Tak kaleczyć, łehhh. Tak bardzo zwracasz każdemu uwagę na temat, tego jak On to uciążliwie spamuje, a w tym przypadku sam nie jesteś lepszy. Stwierdzając ten temat do niczego nie doprowadza, twój sprzęt jest zadziwiający mistrzu MrAngel mogę dotknąć?. Ahh, mariuszx jeżeli masz Dysortografie, zwrócę Ci Honor, ale nawet człowiek z Dysortografią nie robi takich rażących w oczy błędów, nawet nie mówię ile jest tu literówek i braku interpunkcji. BOLI!

MrAngel stwierdzam, kolejny 12 latek, pragnący posiadania w swoich niedoświadczonych rękach rzeczy, której nigdy nie dokona, chłopie postawić to Ty możesz OTS'a w Tibii. Pozdro.

>> Dołącz do grupy MPCForum na WhatPulse<<

Opublikowano

Połowa ludzi którzy tu napisali posty powinna mieć raport i trzeba coś z tym zrobić...

Opublikowano

MrAngel czy jakiś tam gość

Jezeli ty masz "pliki serwerowe" do metin2 to powiedz mi jedno: Czy te pliki są nazwane po chińsku (czyli czy w nazwach maja takie kwadraty?)

jeśli tak to możesz je usunąć :] a jak nie to mogę pomoc

a jak tylko napisałeś ten temat dla brechtu (tutaj tak często jest) to

Spier....aj z tym <Brawo>

Opublikowano

LOL.Wy czytac nie umiecie.Ja serwa robie dla siebie i kolegi kurde tak ciezko zrozumiec nie musze miec zadnych rzeczy po 200 tys

POMOGLEM DAJ 5 :)
Opublikowano

Nie robie naboro na gma.Djrazor zrobil a nie ja ja robie serva zeby sie pobawic. Powiecie mi jak to zrobic do jasnej ciasnej

Opublikowano

ku*** zaden closed ty bys k******* zamykal tylko tematy.Ja mam sie czy pobawic a ty nie !

Opublikowano

DO ALL TEMATU !!!

Chłopak chce sobie zrobić serva dla siebie i dla ziomków. Wy cały czas pierdo***** ze mu się nie uda I W TEN SPOSÓB SPAMUJECIE!!!! JAK NIE CHCECIE MU POMÓC TO NIE SPAMUJCIE !!

94b7a608063897d42560b8d3866f8b93.gif
Opublikowano

kurwa mac pierdolone kutasy dziwki zajebane chuje jak wam cos nieodpowiada to stąd wypierdalac pizdy wyspermione to forum zostało utworzone żeby pomgac innym a nie spamowac pierdolić że to nie ma szans żesz to jasnej cholery po co tu wogule wchodzicie pojeby jeżeli myslicie że to nie ma szans wy myslicie Że jak naprzykład na longjuyt2chinole wydają po 5 milionow na dyski macierzowe żeby ludzi pomiescic ? nie sondze więc jak niewiecie jak to zrobic to jak mówiłem wczesniej wypierdalac stad dziwkie obspermione kutasy pierdolone pizdy zjabane WON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a MrCybucH to najporządniejsza osoba na tym forum może i przez niego wszystkie serwy upadają ale bez niego nie wiedzieli byscie wcale ze istnieje coś takiego jak prywatny serwer metin2 cybuch jest 100x mądrzejszy od was i gówno mnie to obchodzi czy bedę miał ocene 1 czy 5 ale powiem to wszyscy jestescie dziecmi neo i nooobami z wyjątkiem Cybucha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jebane skurwysyny!!!!!!!!!!!!!!

29105455.jpg
Opublikowano

Formularz rejestracyjny Prosil cie ktos o zdanie w tym temaci pierdolona suko.wiec sie kurwa nie odzywaj huju i spierdalaj z tego tematu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

kurwa FormularzRejestracyjny noobie neo kidzie nie madrzyj sie i wypierdalaj z tego tematu i najlepiej forum kutasie skurwysynu pizdo suko psie dziwko prostytutko twoja stara daje dupy za łyżkę zupy sukinsynu jebany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29105455.jpg
Opublikowano

Ziomek nikt ci tego nie powie bo nikt nie wie. Ja sie tylko dziwie ze ludzi wogule cos pisza w tym temacie. Dla mnie to jeden wielki shit i nic wiecej. Te pliki z muminki.pl wykradles?

Opublikowano

Sorka za offtopic ale nie mogę już czytać tych n00bów, najlepiej temat skasować bo się spam robi, a ty djrazor spierdalaj jebana larwo pierdolonego cybucha jak cie kiedyś spotkam to ci tak z bani wyjebie że nie będziesz wiedział jak się nazywasz kurwo!......... Modek wybacz bluzgi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...