Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dziś po raz pierwszy po wielu próbach zainstalowałem jave bez admina .:D

oczywiście potem 30 minut szukałem minecrafta jakiegoś za free.

i mam oczywiście jakiegoś pirata . nie nie podam linka to zabronione na tym forum .

gra jest świetna . ale ja nie mam talentu jako takiego .

oczywiście mapka wygenerowała mi się tak piękna że nie mogę sam uwierzyć . jak jjayjoker szukał w 3 edycji miejsca pare odcinków . to ja znalazłem odrazu po respowanie . mam wioski 2 góry wokół wody wypływa z nich lawa i wodospady .

w górze tkwi pełno złota i diamentów . potem to sobie zabiore i zastąpie clear stonem . :D

okej teraz moje pytania .

jak wejść ja jakiś server . bez hamachi . i z dedykiem . jak coś odrazu prosze o adres . ważne tylko żeby grały z 20 osoby na dzień.

i czy opłaca mi się aktualizowac do 1.9 ? wiem że tam wejdzie magia i mam tylko jedno na myśli . powstanie tibia 3d a opcją "klocki lego"

wiem głupio to brzmi ale tak będzie wyglądac .

PS. mam dysgrafie . nie dość że pisze jak kurwa pazurem to jeszcze wale byki . a to co napisze czasami ma sens tylko dla mnie ,!

jak nie rozumiecie czegoś to pisać

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/forum/299-minecraft-publikacje-serwerow/

Tam poszukaj dedyków, tutaj masz pierwszy lepszy: http://www.mpcforum.pl/topic/477865-multicraft-pl-calkiem-nowy-247-dedyk-fbrp/

narazie nie aktualizuj do 1.9, poczekaj aż wyjdzie wersja oficjalna, najpierw to polecam ci poznać 1.8 ;)

Opublikowano

1. Mozesz wejsc klikajac w multiplayer i add serwer

2. ja osobiscie uzywam 1.8.1 na 1.9 nie ide... jeszcze... za miesiac, pol przejde... wole by ewentualne bledy usuneli

3.moj serwer jest w robocie... mozesz mi pomoc (ip : 5.35.144.35:25565 ) strona gotowa... gra w miare... czekam na kolege zeby dal regiony na grze (nieidzie nic niszczyc / mozna to zabronic)

tez jestem dysortografem

Opublikowano (edytowane)

Takie pytanie poza teamatem jak możesz mięc na górze diamenty jak one śa pod powierzchnią?

Heh i nie kurwa pazurem tylko kura pazurem :)

Edytowane przez BigPorkchop
legav.png

Opublikowano

a jak mam wejśc na ten twój serv? :/ tz co ma kliknonć i gdzie wkleić ip serva

Takie pytanie poza teamatem jak możesz mięc na górze diamenty jak one śa pod powierzchnią?

Heh i nie kurwa pazurem tylko kura pazurem :)

ej nie wiem . też wiedziałem że diamenty obok lawy pod ziemią . ale to może wina tej wypływającej lawy ? sam nie wiem . ale sam pierwsze widze chyba z 10 diamentów . :D