Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AtomixRO Private Server

sinet114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mam zrobić żeby się zalogować na stare konto, potrzebuje nazwy swojego chara,

a nie mam zielonego pojęcia jakie jest... Da się coś z tym zrobić?

Tam jest potrzebny e-mail z którego zakładane było konto. Jeżeli go nie pamiętasz to jest inna opcja. Zarejestruj się na forum Atomixa i napisz PMa do Mykhy, tego głównego GMa, on Ci powinien odblokować acc. 

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Centaurus mamy jak narazie 12 osob od wczoraj bo zrobilismy nowa gildie :) Jak przejdzie reszta ogarnietych ludzi z poprzedniej to bedzie okolo 25 osob :P Zapraszamy !

Opublikowano

Jak ja zaczynałem to stał ponad rok. I do tej pory cieszę się z tej decyzji. Najbardziej stabilny serwer na jakim grałem, z miłą chęcią po dłuższej przerwie do niego wróciłem. Od pewnego momentu wszystko zależy od szczęściu w alchemii, jak na większości privów. Ale ogólnie da się wybić nawet po takim czasie. 

Opublikowano

Jakies pomoce od starych graczy ;p? Guild czy cos?

Te pobieranie na ich stronie jest dziwne.

I co z botem?

Opublikowano

To i ja sprobuje, w sumie ma to sens, po co grac co miesiac na innym nowym ktory i tak upadnie skoro tu mam stabilny server. Wiadomo na start beda plecy, troche zajmie nadgonienie starych graczy ale jesli server nie ma upasc to w czym problem :]

Mam bol dupy, wszystkie moje nicki zajete xD

Opublikowano

atomixonline.com to jest ich strona ! Zapraszamy polska guild NewDivide oferujemy lvl up i duzo wiecej :D Pisac do FunnyMan , Svaz , Frag_Out , MrBanan , Ziomeck , Execiutoner_ ! :D

CentauruS

Opublikowano

Samo media chuja ci da bo bedziesz mial crashe itp ! Lepiej poswiecic troche i sciagnac cale ;p
W sprawie o guild czy pomoc pisac do MrBanan Svaz Fredzelka __SharkY__

Opublikowano

Nie odstraszaj ludzi, przecież wsio gra. :) 

Wczoraj była dłuższa inspa, to wszystko.

BTW. Jeżeli ktoś ze starej SEKTY tu zagląda i pamięta kogoś z nicków Revo, SunBlock, Kiche, Svaz, niech napisze mi PMa nawet tutaj na forum, to ważne. :)

Zapraszam wszystkich na ATOMIXa, nie ma lepszego serwera który stoi już tyle czasu.

Pozdrawiam! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...