Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AtomixRO Private Server

sinet114

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Originally Posted by Zentoshiro viewpost.gif

Sorry for the Delay i wasnt arround.

For Those with Error Code 3: Clear TempPath folder smile.png

For Those with Error Code 4: You Losing the internet conection when the Download. If you are using wifi, try use the ethenet cable.

By the way this is kinda the last media.pk2 arround uploaded by Kellogz, SHOULD work.

Media, for those that cannot update it.

Media.rar (221.38 MB) http://www.multiupload.com/GS2WBYG6NI

And the new sro_client.exe, for those that can't update the client.

atomix.rar (2.96 MB) http://www.multiupload.com/K1OFU9ZPVH

Try download the sro_client.exe first, is less MB. If you can update fine, If you still with the problem, Download the Media.rar And you will play directly, that is the last update. So your client wont need update for now.

powodzenia :)

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

Witam. Mam problem ze sciagnieciem clienta, bo wszedzie sa same z multiupload itp gdzie chyba sa limity powyzej 1Gb i przerywa mi przez to sciaganie. Ma ktos linka do clienta w partach?

Opublikowano

Witam. Mam problem ze sciagnieciem clienta, bo wszedzie sa same z multiupload itp gdzie chyba sa limity powyzej 1Gb i przerywa mi przez to sciaganie. Ma ktos linka do clienta w partach?

na multiupload niema limitu mozna ściagac powyżej 1 gb poprostu naciskasz zamiast multiupload to dajesz megaupload a 2 rzecz to jak ci przerywa ściaganie to znaczy ze masz za mało miejsca na dysku C
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wie ktoś co się dzieje z serwerem? Z tego co wyczytałem to jest jakaś kłótnia między GM'ami, ale czy to jest powodem żeby wyłączać serwer? Nie widziałem żadnej notki na temat offline i na forum nikt nic nie pisze. Najpierw Temple, teraz atomix, nie mam szczęścia do serwerów. W końcu chciałbym pograć na jakimś serwerze na którym grało by się spokojnie, nie było by dużych kolejek no i potiony itp. stackowały by się w większe ilości, tak jak było na atomix czy temple.

• 1 rok później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zapraszam Na Serwer ! Ma juz chyba z 3 lata :D Stare pudlo dalej sie trzyma i nadal idzie cos zdzialac na serwie :) Server czesto crowded nawet ^^
Jest jakas polska gildia nawet ;)

Opublikowano

ale www nie dziala

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Potwierdzam, podbijam. :)

Tym bardziej, jeśli zagląda tutaj ktoś ze starej Sekty. Wówczas zapraszam podwójnie. PM Svaz 

Opublikowano

Witam. Mam prblem. Dzisiaj rano jeszcze gralem wyszedlem z gry i jakies 30min pozniej chcialem wbic, przy wyborze postraci klikam start i nic sie nie dzieje tak jakby nie dalo sie kliknac, tak samo ma paru moich znajomych. Co to moze byc? 

Opublikowano

W każdym bądź razie, chwilowe problemy.

Server stoi już długo i nic go nie rusza. Ma świetny klimat, masa ludzi na jobach czy arenach, polecamy raz jeszcze!

Opublikowano

Co mam zrobić żeby się zalogować na stare konto, potrzebuje nazwy swojego chara,

a nie mam zielonego pojęcia jakie jest... Da się coś z tym zrobić?

ae543c51.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...