Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka!mam maly problem dotyczacy logowania sie na Ecsro.Gdy wpisuje passy chwile się ładujei nagle wyskakuje w lewymdolnym rogu komunikat "Cannot connect to server traffic" co oznacza Niemożna sie połaczyc z serverem.Moje pytanie brzmi.Co zrobic by działało normalnie??? i mogłbym sie zalogowac na Ecsro??

Sorry pisze tak "Cannot connect due to server traffic" co oznacza Niemożna sie połaczyc ze wzgledu na ruch servera" ;/

Opublikowano

mam jeszce jedno pytanie^^ Gdy naprzyklad zejdzie z serva chociaz 1osoba bede mogl sie zalogowac??

Opublikowano

Mało to prawdopodobne, lepiej ściagnji sobie autologa, bo takiego klikania odechce ci się po kilkunastu minutach

Opublikowano

Wielkie dzieki *5 leci ^^

-------------------------------------------------------------------------------

Yyy chyba ja wstawiłem program to jak już dajesz to też bym liczył..

//D&G

Opublikowano

To po prostu za Ciebie naciska enter... =) Ne musisz siedzieć przed kompem... Idziesz sobie zrobić herbatkę, pograć w kosza.. Przez ten czas powinno wejść.... Chociaż różnie bywa ;D

Opublikowano

Ustawiłem tego bota na jakies 1,5h i nic ;/Czy to pech??!!! czy ja coś zle robie ;(

Opublikowano
Ustawiłem tego bota na jakies 1,5h i nic ;/Czy to pech??!!! czy ja coś zle robie ;(

Czasem po 4h nie wejdzie, zwłaszcza teraz jak fembria i vip są wyłączone.

Ponoć osoby posiadające szybszego neta maja wiekszą szanse.

Ustaw na min. 4 h autoconnecta, podczas freeza powinno Ci wskoczyć.

Opublikowano

LOL!JUZ SIE ZALOGOWALEM IDE EXPIC A TU NAGLE KTOS MNIE ZABBIJ KLIKNELEM BY WSTAC i NAGLE SIE POKAZY ???????????? i cos tam dalej

Opublikowano

Teraz mam taki problem ;/ gdy wlaczam gre i wybieram server wyskakuje mi ze serv jest Offline ping jest na 786 Wie ktos jak moge sie zalogowac na konto??

Opublikowano

Ok .juz dziala wielkie dzieki wszystkim :)

Ps.Fajny te AutoLogin loguje mi sie teraz ok.3-7min ;p

Opublikowano

Czemu mam tak ze napacztku jest server Online i PING 230 pozniej wylaczam gre i ping jest 1100 i tak w kolko co zrobic by bylo dobrze??? i Moglbym sie zalogowac do gry?

Opublikowano
Czemu mam tak ze napacztku jest server Online i PING 230 pozniej wylaczam gre i ping jest 1100 i tak w kolko co zrobic by bylo dobrze??? i Moglbym sie zalogowac do gry?

czasami tak jest trzeba wyłączyć launchera i jeszcze raz włączyć też tak mam:)

Ref-rosire

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...