Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Aktualizacje botów & wspomagaczy

Sekhmet

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli będe latał na bocie na 1 koncie,a na 2gim grał uczciwie to dostanę bana na oba?

Najlepiej jest być napastnikiem,bo jak spieprzysz 5 okazji a wykorzystasz jedną to jesteś bohaterem.
Jako bramkarz możesz bronić fantastycznie,ale pomylić się raz.Wtedy jesteś winowajcą.

Opublikowano

To dobrze,bo na jednym gram od 2009...

A drugie zbotowane mam od wczoraj.

Najlepiej jest być napastnikiem,bo jak spieprzysz 5 okazji a wykorzystasz jedną to jesteś bohaterem.
Jako bramkarz możesz bronić fantastycznie,ale pomylić się raz.Wtedy jesteś winowajcą.

Opublikowano

Aktualizacja IBota chyba była.

EDIT:Tak,była.Jest to wersja 3.56

EDIT 2:Nie chce dawać nowego postu,więc zaktualizuję ten.

Mam pomysł,żebyś dawał też bezpośrednie linki do botów.Co ty na to?

Opublikowano

gosciu jest od dawna nowa wersja kbot., ale akutualizujesz -.- weź

Pan u góry napisał wczoraj o KBocie 5.56, wszedłem na jego stronę a tam wersja 5.55.

Od teraz każdy post nic nie wnoszący do tematu będę traktował jako spam.

Opublikowano

Posluchaj ty jesteś chyba od tego żeby pilnować sprawdzać na telefonie / komputerze co 2/3 godz czy jest nowa wersja. To należy do twojego obowiązku ,

Sekhmet Chodzi o to że ci już któryś raz zwracam uwagę .

// nie jesteś od oceny KidModa, zachowaj to dla siebie. Jak masz coś, pisz PW

Angel

Opublikowano

witam a to sa probne te na 24h lub 48h ?? pozdrawiam

bardzo bym byl wdzieczny jak by mi ktos na pw przeslał iBOT znaczy stronke do niego z gory dziekuje

Opublikowano

mam pytanie jak pobrać PBDO-Bot jak wchodze w strone to mam kilka linków.. i chija wiem co robić dalej;)

mam pytanie jak pobrać PBDO-Bot jak wchodze w strone to mam kilka linków.. i chija wiem co robić dalej;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...